Розглянуто СКАРГА НА ЛІДРЕА СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
37
Реакції
23
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Данило Аккерман
3. Суть скарги:
Злив питань на обзвон

Вітаю Пишу цю скаргу бо ситуація максимально абсурдна Лідер СБУ залив на нас скаргу але при цьому сам же жорстко порушив правила сервера він прикріпив докази де чітко чутно як він зливає питання на обдзвон Тобто людина просто пожертвувала закритими питаннями обдзвону які ніхто не має знати аби просто спробувати нас покарати Я вважаю що це повний нонсенс і максимальна халатність з його боку він відкрив усім гравцям на форумі доступ до секретної інфи фракції тепер будь-хто може зайти послухати ці питання і спокійно пройти наступний обдзвон на старший склад це повністю ламає чесність відбору
*УВАГА* Я не намагаюся якось злити цього лідера але правила мають бути одні для всіх якщо ми десь порушили то адміни розберуться і нас покарають Але те що лідер СБУ дозволяє собі розкидатися питаннями з обдзвонів заради якоїсь скарги це ненормально за таке лідери зазвичай отримують догани або взагалі знімаються за злив інфи хочу попросити перевірте його ж докази та покарайте як карають інших без блату ще змініть інформацію та змусьте фракцію повністю змінити питання бо поточні він сам же і злив в відкритий доступ

. Доказ порушення (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Омега-виходить-що-провокуємо-не-ми.420569/
5. Дата порушення: 7 числа

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
804
Реакції
451
Бали
123
Вітаю
З лідером буде проведено бесіду щодо уважності,щодо зливу питань то слідкуючий задавав в цей момент питання по правилам проєкту що знаходяться в відкритому доступі для всіх
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі