Розглянуто СКАРГА НА РОМАНА СЕМЕГЕНА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Уoкер

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
110
Реакції
130
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Володя Бакарді
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген (SERVER)
3. Суть скарги:
29 квітня 2026 року мій основний акаунт Володя Бакарді отримав покарання у вигляді блокування з причиною «До конфіскації майна». На сьогоднішній день з моменту видачі цього обмеження минуло вже більше двох місяців, що є абсолютно ненормальним терміном для очікування подібних процедур. За цей тривалий час усе майно, яке підлягало вилученню, злетіло системно в державну власність. Це означає, що умови виконання покарання фактично виконані в повному обсязі, мета блокування досягнута, і акаунт мав бути розблокований автоматично або за рішенням відповідальної адміністрації відразу після обнулення майна.
Оскільки термін розгляду справи безпідставно затягнувся, а з боку адміністрації не було вжито жодних дій для зняття обмежень, я був змушений зайти на свій другий акаунт Хасбулла Шалибабаев. Я зробив це виключно з метою отримання інформації та написав офіційне звернення в репорт до адміністратора Романа Семегена. Моє запитання було чітким і конструктивним: чому мій основний акаунт досі заблокований, якщо майна на ньому вже немає і всі умови покарання виконані. Адміністратор не став розбиратися в суті проблеми, не перевірив історію покарань і відповів мені короткою фразою «Очікуйте», після чого миттєво видав блокування другого акаунту за «Обхід блокування».
Вважаю дії Романа Семегена абсолютно неправомірними, упередженими та халатними. Блокування з причиною «До конфіскації» за своєю суттю є тимчасовим заходом і не може тривати нескінченно після фактичного вилучення майна системою. Моє звернення в репорт не мало на меті гру в обхід правил, отримання неправомірної переваги чи уникнення відповідальності. Це був єдиний доступний інструмент зв'язку з адміністрацією для вирішення критичної проблеми, яка виникла суто через бездіяльність та неуважність осіб, відповідальних за розбан.
Кваліфікація моїх дій як «обхід блокування» у даному контексті є грубою помилкою з боку адміністратора. Замість виконання своїх прямих обов'язків щодо допомоги гравцям і виправлення затримок у системі, Роман Семеген просто подвоїв мені термін обмежень. Через таку халатність я позбавлений будь-якої можливості грати на сервері. Прошу вище керівництво детально перевірити дії цього адміністратора, скасувати помилкове покарання за обхід та повністю розблокувати мої акаунти Володя Бакарді та Хасбулла Шалибабаев.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
тик

5. Дата порушення: 04.07.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
939
Реакції
355
Бали
123
Вітаю

Покарання за обхід блокування було видано вірно, згідно правил.
Ви могли звернутись до даного адміністратора в особистих повідомленнях Discord або на форумі, або з іншими адміністраторами в офіційному Dіscord сервері, для вирішення питання.
Ваші обидва акаунти було розблоковано. Але наступного разу, не варто заходити на інші акаунти, якщо вже маєте активне блокування, для уникнення подібних ситуацій.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі