Відмовлено СКАРГА НА СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
13
Реакції
13
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Даня Астер [88437]+ Косттян Верес [97110]
3. Суть скарги:

Я стояв біля будівлі СБУ, після чого мене затримали через те, що я нібито перебував в орієнтуванні.

Під час затримання співробітник допустив низку порушень. На відеозаписі видно використання БХ (Bunny Hop) під час пересування. Також відсутні необхідні РП-відігровки під час процесу затримання та інших процесуальних дій.

Крім того, під час одягання кайданок на мене також не було жодних РП-відігровок. На мою думку, це є порушенням правил Role Play.

Також з боку співробітника були помічені порушення субординації та неповажне ставлення під час спілкування.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 7 числа

2.1. Заборонено порушувати субординацію стосовно вищих за рангом (званням) працівників. | Попередження/Догана/Звільнення
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.7.
Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

2.40.
"NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Тайм-коди порушень

00:45 — Відсутні РП-відігровки щодо зняття супроводу з людини.

01:10 — Видно, як Костя використовує Bunny Hop (БХ) — стрибки для пришвидшення пересування.

01:32 — Полковник не проводить РП-відігровку та лише говорить: «Стійте тут».

04:33 — Відсутні РП-відігровки під час взяття людини під руку та ведення за собою. Також зафіксовано порушення субординації та використання Bunny Hop (БХ).

04:41 – 04:52 — Повторне використання Bunny Hop (БХ) — стрибків для пришвидшення пересування.

07:18 — Костя підійшов та почав провокувати мене. Можливе порушення внутрішніх правил щодо належної поведінки працівника.

07:44 — Продовження провокаційних дій у мій бік.

07:58 — Чергова провокація та некоректне спілкування з боку працівника.

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
424
Реакції
224
Бали
103
Вітаю!
Після детального розгляду наданих матеріалів порушень RP-процесу з боку заступника фракції не виявлено. Усі необхідні RP-дії були відіграні належним чином та відповідно до правил серверу. Зокрема, заступник відіграв момент взяття вас під руку, чим розпочав процес супроводу, а також провів RP-відігровку посадки до гвинтокрила та подальших процесуальних дій.

Під час проведення обшуку співробітники фракції також здійснювали необхідні RP-відігровки та процесуальні дії у межах встановлених правил.

Додатково повідомляємо, що передача процесуальних дій між співробітниками фракції дозволена за умови наявності достатньої доказової бази та законних підстав для їх проведення. У даному випадку порушень з цього боку не встановлено.

З огляду на вищевикладене, підстав для застосування будь-яких санкцій щодо співробітників фракції немає. Ваше звернення містить безпідставні звинувачення та може бути розцінене як спроба зливу фракції.

Щодо використання БХ з боку заступника, з ним буде проведено профілактичну бесіду та додатковий інструктаж з боку слідкуючої адміністрації за фракцією з метою недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі