Kateryna Matyash
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Жов 2022
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Я прошу прийняти скаргу про грубе порушення та вбивство мене, Катерини Матяш , гравцем Сергей Сеергеевич (97557). Я виконуючи завдання від мерії їхала за маршрутом, біля Епіцентру(м. Харків) цей гравець почав чіплятись та таранити мою машину. Я спробувала від нього поїхати але все було марно. Наздогнавши мене в районі житлових будинків біля біржи він почав таранити далі мою машину після того як мене з неї викино він мене переїхав! СКРІН шот я не робила так як просто не встигла! Я намагалась просто віднього відійти але дарма!
Якщо ви не покараете гравця і просто відпишетесь знов що "Необхадні докази для покарання гравця" Це буде просто маразм. Мені дійсно подобається ця гра, але якщо такі безтолкові гравці не будуть ніяк каратись то це буде просто жесть! Прошу прийняти якісь міри проти цього гравця!
Якщо ви не покараете гравця і просто відпишетесь знов що "Необхадні докази для покарання гравця" Це буде просто маразм. Мені дійсно подобається ця гра, але якщо такі безтолкові гравці не будуть ніяк каратись то це буде просто жесть! Прошу прийняти якісь міри проти цього гравця!