Відмовлено СК РК НОН РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лев Лейцман

Новий гравець
Реєстрування
25 Кві 2026
Дописи
6
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм:
Лев Лейцман

2. Нікнейми порушників:
Артур Несторович [440]
Томас Блейдсон [1712]

3. Назва організації порушників:
НПУ

4. Суть скарги:

Під час RP-ситуації співробітники НПУ безпідставно розпочали застосування кайданок щодо мого товариша, не маючи для цього законних підстав у межах розвитку ситуації. Після цього виникла перестрілка, у результаті якої обидва зазначені співробітники НПУ загинули. Це чітко зафіксовано на відео №1, час смерті — 14:02.

Однак уже на відео №2, о 14:08, тобто менш ніж через 10 хвилин після своєї смерті, ті самі співробітники повернулися на місце, де загинули, та продовжили брати участь у тій самій RP-ситуації: почали одягати кайданки на мене та інших учасників, які перебували поруч.

Вважаю такі дії грубим порушенням правил RolePlay, оскільки співробітники фактично проігнорували наслідки власної смерті та повернулися до незавершеної ситуації, продовживши взаємодію з її учасниками.

Окремо хочу звернути увагу адміністрації на співробітника Артура Несторовича [440]. Це вже друга скарга на його дії, що свідчить про систематичне недотримання правил серверу та службової дисципліни. Вважаю, що подібна поведінка є несумісною зі статусом співробітника НПУ, тому прошу адміністрацію ретельно розглянути всі надані докази та застосувати до нього покарання відповідно до правил серверу.

Прошу адміністрацію надати об'єктивну оцінку діям обох співробітників, уважно переглянути обидва відеозаписи та ухвалити справедливе рішення відповідно до чинних правил серверу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): видео номер 1- тык,
Доказ порушення (скриншот/відео): видео номер 2 - тык

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,707
Реакції
1,696
Бали
253
Вітаю!
Надайте повну відео фіксацію події.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі