Розглянуто Сагайдачний /// СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Рейнович

СБУ | Капітан | ДКБ
Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
23
Реакції
87
Бали
18
1. Ваш нікнейм:Рейнович Сергій
2. Нікнейм порушника:Богдан Сагайдачний
3. Суть скарги:Учора близько 14 години,перевівся до СБУ,попросив лідера дати мені звання Капітана,так як було лінь підвищуватись,у ночі приходить повідомлення від Полковника,чому я на посаді Капітана,близько 8:30,Сагайдачний Богдан без рп процессу понизив,тим самим ʼʼЗасравʼʼ мені трудову,не порадячись з лідером,видав мені звання Молодшого Лейтенанта,прошу провести бесіду з Заступником та повернути мені моє звання,яке мені дав Генерал
4. Доказ порушення (скриншот/відео):https://ua.files.fm/u/gqnuye23jm?ak=19b63
5.Дата порушення:08.07.26

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,559
Реакції
1,450
Бали
253
Вітаю, в діях заступника не бачу порушень, він діяв згідно правил переведень з НПУ до СБУ. Так як ви були 9 званням, маєте отримати 5.
Ваші слова "попросив лідера дати мені звання Капітана,так як було лінь підвищуватись", не є аргументом того, щоб давати вам 8 звання. Кожен гравець вступає до фракції та підвищується згідно системи підвищення. Давайте уявімо ситуацію: вас ставлять на 8 звання бо так захотіли, і гравець якому потрібно підвищуватись як мінімум тиждень, не чесно як на мене. З лідером СБУ буде проведено бесіду щодо таких "підвищень", у разі повторний порушень від нього - видано дисциплінарне покарання.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі