Зачинено Садовский

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
427
Реакції
499
Бали
113

1. Ваш нікнейм:
Михаил Газовщик

2. Нікнейм адміністратора:
Садовский

3. Суть скарги:

Прошу переглянути дії адміністратора Садовського, оскільки вважаю, що покарання було видано необґрунтовано.

Покарання за DM (60 хвилин) було видано безпосередньо під час битви за бізнес, через що я був позбавлений можливості продовжити участь у ній.

Під час битви за бізнес один із гравців збив мого сокланівця автомобілем (можливо, через розсинхрон). Після цього я відкрив вогонь по автомобілю. У результаті було лише одне влучання по гравцю, однак його не було вбито.

Після отримання покарання я звернувся до адміністратора за роз'ясненням та отримав наступну відповідь:

На відкаті людина вже поїхала, ви в слід стріляли. Гарної гри.

Саме з цієї відповіді я зробив висновок, що покарання було видано саме за цей епізод.

Однак мені незрозуміло, чому було видано покарання саме за DM. Якщо, на думку адміністратора, порушення полягало у стрільбі вслід автомобілю, то чому воно було кваліфіковане як DM, а не як DM Car?

Також хочу звернути увагу, що з мого боку було лише одне влучання по гравцю без його вбивства. У відповіді адміністратора відсутнє пояснення, чому саме мої дії були розцінені як DM, а також не зазначено, який саме пункт правил було порушено.

Прошу адміністрацію перевірити правильність кваліфікації даного порушення, надати чітке роз'яснення щодо підстав видачі покарання та, у разі встановлення помилки, скасувати видане мені покарання.

Дякую за розгляд моєї скарги.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик

5. Дата порушення:19.07.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі