Розглянуто Сам ліз під машину, запакував просто так вже не 1 раз.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
952
Реакції
1,857
Бали
153
  1. Нікнейм лідера/заступника: Дольф Люнберг
  2. Особистий нікнейм: Валентин Ковач
  3. Суть скарги: Стояв на заправці з другом, під'їхали ці люди, коли я вже хотів виїжати з заправки, він прямо під колеса загнав своє авто, потім вилазить з тачки, цілиться на мене, це вже не перший раз тупо провоцирує, потім бере і садить, скіки можна вже терпіти, покарати людину згідно правилам.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Тайм коди: 0:01 йде вже порушення субординації в бік громадян. 0:19 Каже як я базарю, потім каже оффтоп, на скіки знаю треба офтоп перед словом казати. 0:22 йде далі порушення субординації. 0:33 я йому сказав шоб він потірявся, так як він мене вже задовбав, вчора мене затулив, сьогодні докапується, просто нічим зайнятися. Прошу попросити повну відео фіксацію в цієї людини, і хай покаже як під колеса лізе, і сам під'їхав, а шось чекав. Я просто не можу поняти, людина на посаді полковника, а творить таку діч, пробує якось провокувати шоб затримати. Також дуже багато офтопить, попрошу поменше офтопа.
  6. Дата походження: 26.07.2024

Надія Волинська

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
844
Реакції
366
Бали
68
Вітаю шановний гравець.
З гравцем Дольф Люнберг буде проведено бесіду, також у вас не повний фрапс, надайте повний у новій скарзі.
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі