Розглянуто Санта Версоне 34616 / обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
1.Нікнейм гравця: Санта Версоне
2.Особистий нікнейм: Лекс Блудний
3.Суть скарги: Гравець запропонував купити в мене рюкзак Кажан на 300 кг та після обміну скинути кошти мені карту. Після здійснення обміну ми з ним їхали до ьанкомату після чого він вдарився в дерево та помер. Кошти так і не перекинув. Далі я чекав та спілкувався з ним в ДС він повідомив що в нього краші іт.д. Далі я через репорт визвав адміністратора Макс Набанов 4206, який знайшов гравця але гравець втік. Адміністратор повідомив про те що краще пиши на форум. Я так розумію що ви напишете що данного рюкзака в гравця нема і т.д. але тоді епитання навішо нам донатити в гру коли захисту взагалі ніякого немає.
Мені відомо що гравець з виручених коштів за рюкзак накупив рулеток і тупо стояв їх крутив рядом з нами ( коли ми стояли з адміністратором ) . Чому адмін не видав бан відразу для того щоб небуло зливо незрозуміло.

якщо потрібні ще скріни з дс чи дискорд гравця буду радий повідомити.
Підтримки не чекаю від Вас, але донатити більше небуду і копійки і враховуючи те що веду стріми всім також рекомендувати не буду .
4.Докази (скріншот/відео):

5.Дата порушення: 24.10.2025

Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
Поясню обурення: для початку ось
Виходить, що коли пишеш в репорт то адміни кажуть йди на форум а поки йдеш на форум гравці ( ті які обманщики і т.д. ) зливають усе з рахунків і з інвентарю. Тим самим далі відповідь на форумі що нема коштів на рахунку порушника і т.д. БРЕД .....
Перевірьте розмір донатів який я вніс в гру і чому я неможу отримати по своїх скаргах те за що я заплатив. Виходить ви нам платіть а ми вам хрен чим допоможем.!) Крутяк....

Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
А да і також звісно виж видаліть коментарі , як ви це любите робити!) щоб потім старші адміністратори писали скаргу закрито))) заскрітю це все і в відосік запхнемо , вже я не один такий))))))

Видалений користувач 76641

Гість
Шановний гравець. В ситуації розбираємось. Для зв'язку зі мною можете використовувати діскорд semproniosero

На розгляді.

Видалений користувач 76641

Гість
Майно компенсовано. Порушник поніс покарання.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі