Розглянуто Сантьяго Дніпровський,Макс Набанов//Порушення правил лідера + Використання стороннєго ПЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
  1. Нікнейм лідера/заступника: Сантьяго Дніпровський, Макс Набанов
  2. Особистий нікнейм: Микола Богданов
  3. Суть скарги: Ми сиділи в офіційному діскорді 01 каналу у приватному каналі, де вже була максимальна кількість осіб, у цей час адміністратор Роман Дурнєв саджає людину у деморган за порушення правил серверу і до нас в діскорд заходять Сантьяго Дніпровський та Макс Набанов (тайм код 00:00 та 00:25) вже порушивши правила лідерів 1.4 , а саме Лідер не повинен зловживати своїми додатковими можливостями, після цього Сантьяго Дніпровський мене з моїм другом почав перекидати в інший канал(тайм код 2:30 - людина переместила, 2:54 - докази, що це зробив саме Сантьяго), це вже другий раз генерал СБУ Х порушує теж саме правила лідера, 1.4, на відео видно, що я подивився хто це робив по журналу аудіта в діскорді, потім він вже вдруге перекидає нас (тайм код 3:07) і вже третій раз поспіль порушує правило 1.4. Також починаючи з 3:10 і до кінця відео - можно почути як людина некорректно веде себе, як для посади генерала, людина веде себе агресивно та неадикватно, коли ти вказуєшь їй на порушення,це вже порушення правила 4.6. Також потім вони використовували сторонні плагіни з метою перемістити адміністрацію з закритих каналів 01 серверу в свій канал - тик (адміністратор Роман Дурнєв може надати докази) Це вже порушення правил використання стороннєго ПЗ у діскорді, та в мільйонний раз порушення правила 1.4.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик (тайм коди розставив у суті скарги)
  5. Дата походження: 28.10.2023

AUTOBIOGRAPHY

Mollit viros otium
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
59
Реакції
120
Бали
48
Вітаю, шановний гравець

Якщо ви разом з вашим товаришем Романом Дурнєвим так впевнені, що я використовую якісь сторонні програми в дискорді, думайте так далі, це ваша суб'єктивна думка.

Робити висновки, що це якись сторонні програми на підставі того, що я їх перекинув з іншого каналу - це сміх. Ви як модератор дискорду навіть не подумали про саме банальне пояснення як же я це зробив,
вважаю це некомпетентність з вашого боку.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю, шановний гравець

Якщо ви разом з вашим товаришем Романом Дурнєвим так впевнені, що я використовую якісь сторонні програми в дискорді, думайте так далі, це ваша суб'єктивна думка.

Робити висновки, що це якись сторонні програми на підставі того, що я їх перекинув з іншого каналу - це сміх. Ви як модератор дискорду навіть не подумали про саме банальне пояснення як же я це зробив,
вважаю це некомпетентність з вашого боку.
Без сторонніх програм ви ніяк не змогли б перекинути людину з закритого каналу, мені прекрасно відомо як це працює. Очікуйте відповідь адміністрації.

AUTOBIOGRAPHY

Mollit viros otium
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
59
Реакції
120
Бали
48
Ну думайте так далі, що я можу сказати

Дам вам пораду, ніколи не сперечайтеся про те, про що ви не можете бути впевнені на сто відсотків, нахвамдис.

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю

Лідер Сантьяго Дніпровський отримає попередження за Порушення правил лідерів 1.4 та буде проведено бесіду на тему коректного спілкування
З Заступником Максом Набановим буде проведено бесіду

Використання стороннього ПЗ, визначити не можливо по вашому відео(у Discord є можливість переміщати людей з закритих каналів)

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі