Максім Ломбардо
Адміністратор | 02 Server | 4lvl
- Реєстрування
- 1 Лип 2022
- Дописи
- 460
- Реакції
- 575
- Бали
- 98
1. Нікнейм гравця: Саня Дніпровський
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Клан порушника: DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Очікували виклику по ГРП як тут почали в буквально сенсі провокувати та таранити, після чого я по РП розбив скло авто та достав провокатора і почав затримувати. Але це не сподобалось нашому головному герою на кого написана скарга і він вирішив зробити ДМ в ЗЗ.
Перший фрапс -
Далі коли його затримали, відпустили кайданки для того щоб він передав документи та поліцейські проведи процесуальні дії стосовно нього, він вибігає та починає бігти до виходу а коли бачить що закрито - ліває з гри.
Друге відео -
Далі він мене на цр зустрічає та починає оскати, після мого ігнору коли мене забирає знайомий, він починає стріляти по машині в ЗЗ. Сідає на мопед та почаняє наздоганяти і вже на мості він вирішує знову мене за ДМ-ти. (початок відео - оск. від 2 хв відео на цр починає стріляти по машині і під кінець відео ДМ)
Третє відео -
В мене після цього немає настрою ні старатися для пациків щось зробити на ГРП - щоб був різноманітніший гемплей, АЛЕ знайдуться такі неадеквати які будуть псувати гру. Прошу максимально наказати дану людину, бажано баном за ДМ в ЗЗ(два рази) і уход від РП в КПЗ. ( три варна)
6. Докази (скріншот/відео):
1)
2)
3)
7. Дата порушення: 13.04
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Клан порушника: DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Очікували виклику по ГРП як тут почали в буквально сенсі провокувати та таранити, після чого я по РП розбив скло авто та достав провокатора і почав затримувати. Але це не сподобалось нашому головному герою на кого написана скарга і він вирішив зробити ДМ в ЗЗ.
Перший фрапс -
Друге відео -
Третє відео -
6. Докази (скріншот/відео):
1)