Відмовлено Саня Кучерявий | BAD COP/GOV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кучерявий

Полковник НПУ | Західної України (02)
Реєстрування
24 Лип 2026
Дописи
30
Реакції
17
Бали
13
1. Особисті дані

ПІБ: Кучерявий Олександр Олександрович
Дата народження: 27.12.1983
Місце народження: м. Чернівці
Місце проживання: м. Київ
Освіта: вища
Сімейний стан: неодружений

2. Дитинство

Мене звати Олександр, але з самого дитинства рідні, друзі та знайомі звикли називати мене Санею. Народився я 27 грудня 1983 року в місті Чернівці. Моє дитинство пройшло у звичайній сім’ї разом із мамою Іриною, батьком Олександром та сестрою Лілією.
Батьки з дитинства привчали мене до дисципліни, відповідальності та поваги до інших людей. Вони завжди говорили, що за свої слова та вчинки потрібно відповідати самостійно. Із сестрою ми добре ладнали, часто проводили час разом та підтримували одне одного.

3. Шкільні роки

Шкільні роки запам’яталися мені друзями, новими знайомствами та різними життєвими ситуаціями. У вільний час я займався спортом. Найбільше мені подобалися футбол і волейбол, адже вони навчили мене працювати в команді та не здаватися після невдач.
Пізніше я почав цікавитися автомобілями, технікою та всім, що з ними пов’язано. Після закінчення школи зрозумів, що хочу продовжити навчання та здобути хорошу освіту.

4. Освіта

Після школи я вступив на навчання. Студентські роки стали для мене важливим етапом життя. Я отримував нові знання, знайомився з різними людьми та поступово ставав самостійнішим.
Під час навчання намагався відповідально ставитися до своїх обов’язків, виконувати поставлені завдання та розвиватися. Згодом успішно закінчив навчання та отримав вищу освіту.

5. Початок роботи

Після отримання освіти я почав працювати у державній системі. На початку своєї кар’єри я ставився до роботи максимально серйозно. Намагався виконувати свої обов’язки відповідно до встановлених правил, дотримуватися законів та підтримувати порядок.
Я розумів, що від моїх рішень можуть залежати інші люди, тому спочатку завжди намагався діяти обдумано та не допускати зайвих помилок.

6. Зміна поглядів

З роками моє ставлення до системи поступово почало змінюватися. Під час роботи я побачив, що реальне життя не завжди відповідає тому, що написано в документах. Деяким людям дозволяли більше, іншим — менше, а інколи результат залежав від знайомств, грошей або впливу.
Після кількох подібних ситуацій я почав розуміти, що система має багато недоліків. Саме тоді мої погляди почали поступово змінюватися.

7. Перший хабар

Одного разу мені запропонували гроші за те, щоб я не звертав уваги на певну ситуацію. Спочатку я відмовився, оскільки розумів, що це неправильно. Проте згодом я все ж погодився.
Це був мій перший хабар. Я чудово розумів, що переступив через власні принципи, але з часом почав сприймати подібні ситуації спокійніше. Те, що раніше здавалося мені неприйнятним, поступово стало частиною мого життя.

8. Формування BAD COP

Після цього я став набагато обережнішим у спілкуванні з людьми. Перестав довіряти кожному та навчився тримати зайву інформацію при собі. Я розумів, що необережне слово може створити проблеми.
Водночас я продовжував добре знати закони, правила та порядок роботи. З боку я залишався звичайним працівником, який виконує свої обов’язки, проте всередині моє ставлення до системи вже було зовсім іншим. Так поступово сформувався мій образ BAD COP.

9. Кар’єра

Протягом багатьох років я поступово розвивався та підіймався кар’єрними сходинками. Разом із новими посадами збільшувалася кількість обов’язків, відповідальності та досвіду.
Згодом я отримав звання полковника. За понад двадцять років роботи мені довелося побачити багато різних людей, ситуацій та проблем. Кожна з них залишила певний досвід і допомогла мені краще розуміти людей та систему.

10. Характер

За характером я спокійний, врівноважений та обережний. Не люблю зайвих конфліктів і намагаюся спочатку подумати, а вже після цього приймати рішення.
Якщо я ставлю перед собою певну ціль, то стараюся довести справу до кінця. Для мене важливі дисципліна, субординація, відповідальність та повага до людей.
Також не люблю, коли люди не відповідають за свої слова або намагаються перекласти власні помилки на інших.

11. Особисте життя

Через роботу особистого життя в мене завжди було небагато.Значну частину свого часу я присвячував кар’єрі та професійним справам. Згодом я звик до того, що часто залишаюся сам.
Попри це, я завжди підтримував зв’язок із родиною. Мої батьки та сестра Лілія, Хресні та двоюрідні брати залишаються для мене близькими людьми. Я ціную їхню підтримку та пам’ятаю все, чого вони навчили мене в дитинстві.

12. Сьогодення

Зараз я живу в Києві та продовжую працювати. За моїми плечима вже понад двадцять років досвіду. За цей час я побачив багато різного та зрозумів, що життя рідко буває простим.
Я став обережнішим у спілкуванні, навчився краще контролювати свої емоції та більше думати про наслідки власних рішень. Тепер я намагаюся не повторювати старих помилок і використовувати отриманий досвід у подальшому житті.

13. Моє ставлення до минулого

Я не можу сказати, що всі мої рішення були правильними. У моєму житті були помилки, неправильні вчинки та ситуації, які сьогодні я оцінюю зовсім інакше.
Проте я не хочу постійно жити минулим. Вважаю, що кожна помилка повинна стати уроком. Минуле неможливо змінити, але можна зробити з нього висновки та постаратися не повторювати однакових помилок у майбутньому.

14. Завершення

Зараз Саня Кучерявий працює заступником Генерала НПУ. Його кар’єрний шлях був довгим та суперечливим. Наразі йому 36 років. Озираючись назад, він розуміє, що став зовсім іншою людиною. Колись давно він думав що чесність і справедливість завжди перемагає. Тепер він не настільки впевнений у цьому. Його шлях до BAD COP/GOV був поступовим. Спочатку він був розчарований системою. Потім перестав довіряти людям. Проте я не вважаю, що моя історія вже закінчена. Усередині мене досі залишаються та людина, якою мене виховали батьки. Я не знаю, куди приведе мене цей шлях у майбутньому. Можливо, одного дня я зрозумію свої помилки. А можливо, остаточно прийму той шлях, який сам для себе обрав.
Одне я знаю точно: усе, ким я став, є результатом моїх власних рішень. І за кожне з них доведеться відповідати

Це моя історія.

Назарій Казмірук

Адміністратор| 02 Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
744
Реакції
239
Бали
259
Вітаю, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт:

1.14. обґрунтованих причин модерація має право відхилити біографію, навіть якщо це не входить в правила.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі