Схвалено Саша Єрхонов|RP біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Жов 2022
Дописи
19
Реакції
13
Бали
6
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Єрхонов Олександр Русланович
Стать: Чоловіча
Мати -Таїсія Єрхонова
Батько -Руслан Єрхонов
Дата народження: 05.08.2004
Вік: 21
Місце народження: Село Михайлівка
Місце проживання: Дніпро
Захоплення: Спорт
Відмітні знаки: Тату на правій нозі набито(Бульдог)

[ДИТИНСТВО ]
Саша Єрхонов народився в селі Михайлівка.В дуже гарній родині.Для Саші Село Михайлівка стало своїм рідним селом,
Батько Олександра був Підполковник СБУ. А Мати була дизайнером. Батько завжди був на праці.щоб заробити будь які кошти для того щоб одягнути Олександра.

У дитинстві Саня був енергійним і допитливим хлопчиком. Його захоплення часто змінювалися: він любив збирати моделі Автомобілів, читати книги про літаки,автомобілі,мотоцикли
.У школі Саша був наполегливим учнем, з рівними успіхами у точних і гуманітарних науках. Особливо захоплювався В геометрії.Його вчителі відзначали, що він завжди прагнув до кращого.

images.jpg Без названия (2).jpg

[Молоді роки та освіта]

Коли Сашко Закінчив школу, він вступив до Автотранспортного коледжу.Цей період був складним для Олександра.Саме тут він він дізнався як керувати транспортом.Він старанно вчився на категорію C та на категорію B . Він старанно працював .Коли йому виповнилося 18 років, він дуже хотів вступити на далекобійника.
Закінчивши Автотранспортний коледж. він
отримавши посвідчення, Саша почав шукати роботу. Спочатку це були місцеві перевезення, які давали йому досвід. Він возив будівельні матеріали й продукти в сусідні міста. Його перший рейс залишився в пам’яті назавжди: це було взимку, дорога була слизькою, і він дуже хвилювався. Але Саша зумів довезти вантаж без проблем.

Згодом його прийняли в компанію, яка займалася міжнародними перевезеннями. Він вперше перетнув кордон і побачив інші країни. Це було справжнім досягненням для хлопця, який колись лише мріяв про далекі дороги.

Без названия (3).jpg

[Кар’єра]

Саша почав свій шлях у місцевій транспортній компанії. Перші рейси були нескладними — короткі відстані й легкі вантажі. Але з кожним новим завданням він усе більше вникав у тонкощі професії.
Кожен день далекобійника починається з ретельної підготовки: перевірка вантажівки, документів і маршруту. Це може бути поїздка на сотні чи навіть тисячі кілометрів через безкраї степи, засніжені перевали чи пустельні дороги. Дорога диктує свої правила: погодні умови, пробки, технічні несправності чи навіть митні перевірки.
Робота далекобійника нелегка. Вони стикаються з тривалим сидінням, стресом від дотримання графіків і навіть небезпеками на дорозі. Погода, аварії чи несподівані проблеми з вантажем можуть стати справжнім випробуванням. Крім того, у багатьох країнах існує ризик зіткнутися з крадіжками вантажів чи шахрайством.
Попри всі труднощі, більшість далекобійників пишаються своєю роботою. Вони знають, що завдяки їхнім зусиллям товари доходять до магазинів, ліки — до лікарень, а продукти — до столів. Для них вантажівка — це не просто транспортний засіб, а другий дім, що завжди поруч.
Саша розпочав свою кар’єру далекобійника він мандрував по країнам побував в Іспанії,Англії,Німечинні.
Олександр розповів як він тільки приїхав до Іспанії він зкуштував мандарини та апельсини це було дуже смачно.

Потім він побував в Англії він там сфотографувався з відомим фуиболістом а саме Гаррі Кейн він був дуже щасливий ще й розписався на футболці.
А ще побував в Німечинні та відпочив в Берліні.

[Служба Далекобійника]
Основні завдання далекобійника
1.Доставка вантажів
Головне завдання далекобійника — доставити вантаж у цілості й у встановлений термін. Це може бути що завгодно: продукти, техніка, будівельні матеріали чи навіть небезпечні речовини. Від їхньої праці залежить стабільна робота бізнесів і забезпечення споживачів необхідними товарами.
2.Щоб уникнути затримок, водій сам або разом із диспетчером планує найкращий маршрут, враховуючи погодні умови, стан доріг і можливі затори.
3.Далекобійник повинен дотримуватися правил дорожнього руху, норм робочого часу та відпочинку, особливо за кордоном, де діють суворі регулювання. Наприклад, тахографи фіксують час, проведений за кермом, і перерви, які водій має брати.
4.Водій відповідає за стан свого транспортного засобу. Перед виїздом він перевіряє роботу двигуна, гальм, освітлення, шини та інші важливі вузли. Поломки на дорозі можуть стати причиною значних затримок і збитків.

600.jpg

[Теперішній час]

Сьогодні 13.01.2025 Єрхонов Олександриву в місті Дніпро.
я планую продовжувати свою кар’єру далекобійника, але хочу більше часу приділяти навчанню молодих водіїв. Я мрію передати свій досвід і знання тим, хто лише починає цей нелегкий, але цікавий шлях. Моє життя сповнене викликів, але я ніколи не шкодував про свій вибір.
Кожне Моє повернення додому для Мене — це свято. Хоча я часто в дорозі, моя родина завжди підтримує мене. Я намагаюсь компенсувати час, проведений поза домом: як я граю з дітьми, допомагаю дружині та ділюся історіями про свої поїздки.
Після кількох тижнів у дорозі я нарешті повернувся додому. Як тільки моя вантажівка зупинилася біля двору, двері будинку відчинилися, і назустріч вибігли діти. Їхні радісні голоси й теплі обійми миттєво стерли втому.

Максим Миргородський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,960
Реакції
596
Бали
253
Вітаю, шановний гравець,
Розглянувши вашу RP Біографію, виношу вердикт!
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі