Зачинено Саша Архангел / Не згідний з покаранням / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джейсон Родаріо

Раніше було краще
Реєстрування
5 Сер 2022
Дописи
134
Реакції
34
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Саша Архангел
  2. Особистий нікнейм: Пабло Рахат
  3. Суть скарги: я працював на угоні авто і їхав по зустрічній смузі, і мене адміністратор посадив за nonrp drive. 1. Чому людину яка їздила по траві посадили на 15хв, а мене на 30хв, де справедливість? 2. Навіть якщо взяти Рп ситуацію що я був в алкогольному сп'янінні, так де на цьому проекту Рп, якщо адміністратор садить мене за нрд із за того що я проїхався по зустрічній смузі, люди в реальному житті не їздять по зустрічній смузі? Це навіть смішно. 3. Навіщо тоді взагалі НПУ, СБУ? Якщо в основному за всіма гравцями слідкує адміністрація а не організації. 4. Прошу передивитись це правило (nrd) і змінити це правило. 5. Перший раз мене адміністратор взагалі посадив з якоюсь не зрозумілою причиной. Прошу розібратись і запросити докази у адміністратора.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 23.08.23

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

З приводу причини покарання, адміністратор майже одразу перевидав покарання і вказав вірну причину, з приводу терміну ув'язнення він видається на розсуд адміністрації взалежності від ситуації, адміністратор видав покарання згідно нормативів, ви на великий швидкості їхали з гори по траві минуючи дорогу, покарання видано вірно.

1692787879873.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі