Розглянуто Саша Браун - 6810431 || крадіжка речей:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
22
Реакції
26
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:Саша Браун - 6810431
  2. Особистий нікнейм: Джон Барбаро
  3. Суть скарги:Підсилив я в котедж людей довіряв їм так як вони допомагали мені я їм, я складав речі в своїх будинках раніше ми всі були на квартирі потім я всіх повиселяв і лишив там просто склад з речима підселив всіх в котедж. Думав що ніхто не буде забирати речей так як думав що цього робити не можна після купівлі котеджу я взав про це через 1-2 дні і поговорив з підселеними людьми щоб нічого не брали дорогі речі я забрав, але мій котедж зачистили після чого я получив від Головного Адміністратора скріншот - Link - не моя вина що розробники зробили так що підселені люди можуть брати речі з будинку власника це тупо, на мою думку мені мають вернути речі або компенсацію за них.

Також маючи докази прошу вас заблокувати гравця і покарати у вигляді очищення всіх вкрадених речей з акаунту.
  4. Докази (скріншот/відео):

Також хочу доповнити бо бачу що деякі адміністратори трошки не добачають і не вміють читати. Я НЕ ЗНАВ ЩО ПІДСЕЛЕНІ ЛЮДИ МОЖУТЬ БРАТИ РЕЧІ ЗІ СКЛАДУ Це не моя вина що розробники дотримуються таких помилок по типу щоб брали речі, це не нормально на мою думку і мало того щоб покарати людину з прямими доказами крадіжки ви її вигороджуїте "Власник будь-якого майна несе відповідальність за його володіння, тому, якщо ви підселяєте гравців, ви несете відповідальність за вашу особисту власність". Підселяти людей це хороша реалізована річ, але раз ви випускаєте такі реальзовані власні ідеї чи ідеї гравців, ви маєте це обдумати реалізувати ще в кращу сторону розглянути все на баги а тоді випускати, де я по вашому маю зберігати як не в себе в хаті? А де я маю їх підсилити? Ви добавили систему ТРЕЙД, тобно обмінника навіщо тоді зараз люди можуть брати речі зі складу якщо в любий момент можуть обмінятися? Ви продумайте просто все і покарайте людина а не вигороджуйте її.

Якщо не можете зробити відновлення мені моїх речей то забудьте, покарайте людину чому такі як він мають грати втератися в довіру до інших підсилятися і обчищати чиюсь хату?

До простих модераторів/адміністраторів скаргу прошу не чепати і лишити на розгляд таких людей:

5. Тоні Хоффман

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю!
Передаю Вашу скаргу керівництву.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, завжди люди могли брати речі, тому вина з вашої сторони.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі