Розглянуто Саша Кензо та Артем Литвин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данієль Дефо

Поважний гравець
Реєстрування
1 Лип 2024
Дописи
109
Реакції
115
Бали
48
1. Нікнейм лідера/заступника: Артем Литвин та Саша Кензо
2. Особистий нікнейм: Вадим Познанський
3. Суть скарги: Тен-коди - Саша Кензо 1:11, 2:02, 3:00 спілкування мовою агресора на постійній основі, що суворо заборонено державному службовцю, а також втручання в рп процес між мною та поліцейським. 3:02 - Пропонування корупційної дії, а саме вимагання грошової винагороди, що суворо заборонено співробітникам СБУ. 4:05 Незнання Процесуального Кодексу України, а саме Розділ 2. стаття 8. Якщо особа захотіла скористатися своїми правами, надаєте людині можливість на це: Примітка: Однак співробітник не може розпочати процес арешту (не стосується приводу підозрюваного до місця позбавлення волі). Він зобов'язаний чекати відповіді від адвоката через рацію департаменту протягом 2 хвилин. Після отримання відповіді, співробітник також зобов'язаний чекати ще 3 хвилини, що прирівнюється до процесуальної паузи для уточнення часу прибуття адвоката. У разі, якщо відповіді на запит адвоката та інформації про час прибуття не було отримано протягом 5 хвилин загалом, співробітник має право продовжити процесуальні дії без адвоката. Тобто Саша Кензо повідомляє, що адвокат забов'язайни прибути протягом 2 хв, але кодекс говорить нам, що 2 хв дається на зв'язок з адвокатом, після чого в нього є 3 хв на прибуття, або ж точний вказаний час прибуття, що забов'язує учасників процесуальних дій дотримуватиcь закону та очікувати приїзд адвоката. 4:28 надає наказ в оффтоп зняти кайданки співробінику НПУ К, після чого той його виконує. 5:33 знову повторює, що в адвоката є 2 хв на прибуття, що є невірним.
Тен-коди - Артем Литвин - 2:13, 3:00 Втручання в рп процес між мною та поліцейським. 3:02 - Пропонування корупційної дії, а саме вимагання грошової винагороди, що суворо заборонено співробітникам СБУ. 6:29 - Пан Саша Кензо повідомляє в оффтоп -"відкрий двері", на що пан Литвин відповідає - "зачем?", просто ігноруючи прибуття адвоката. Навіть якщо брати по рп, дана особа могла просто відкрити двері, щоб перевірити чи є там хтось, але вирішив ігнорувати, тим самим не надавати адвоката та тягнути час. O 02:04:06 згідно ігрового часу я повідомив, що адвокат прибув, але дані співробітники проігнорували це, тим самим порушули Процесуальний Кодекс України. 7:29 пан Литвин почав вести себе нахабно, а саме - робити вигляд (дослівно), що не розуміє. Пряма мова: "хто прибув?, на якому місці?, В якій будівлі НПУ?, У нас на країну багато будівель, що таке НПУ К?, Розшифруйте НПУ К, Я не розумію, що таке НПУ?, а К шо? В Києві є ГУ, є районі відділки поліції, є обласний відділи поліції, який саме?" 8:42 - ігнорування прибуття адвоката, після чого я сказав, що чую його голос, пан Литвин відповів, що нічого не чує та сказав, що "у Вас там якісь голоса в голові", чим принижував мою честь та гідність та Конституційні права, а саме - кожна людина має право на гідне ставлення до себе та до своєї особистості. 12:00 Продовжував принижувати мою честь та гідність, коли я був за гратами

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТУТ

5. Дата походження: 17.10.2024

Kenz0

Прокурор
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
26
Реакції
33
Бали
16
Бажаю здоровья, хочу додати, що ви робили відігровку у офтопчат( Наголошу що офтоп чат не є рп чатом та по офтопу ми не сприймаємо відповіді на процесуальні дії тощо.) Також звідки ви могли знати що я та Артем Литвин є заступниками лідера якщо ми вам не представлялися та не надавали не якого службового посвідчіння. Якщо ви подивилися це через таб не відігравши тол це є нон рп дія тому що ви знаходилися у кайданках та потім вас було посаджено до КПЗ( Камери тимчасового перебування). Також стосовно корупції відповім що після назви сумми було запитано поліцейського чи готовий він вас відпустити( на що ми можемо перевірити чи бере людина хабарі) на що сказано що ні та від мене прозвучало ось і добре продовжуйте процесуальні дії. Також наголошу що я був у скіні франкліна який є у вільному доступі в магазині одягу та м4 яка продається на ЦР(Центральному ринку) ви б ніяк не зрозуміли що я є полковником. Якщо ви у зговорі зі своїм адвокатом то за це адвокат може понести покарання у вигляді позбавлення ліцензії за умисний зговір а саме за ст.60 Взловживання владою або службовим становищем також ст.72 Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення. також
3.3. Порушення конфіденційності: Заборона на розголошення конфіденційної інформації, отриманої в ході роботи з клієнтами.
3.4. Недотримання закону: Заборона на здійснення будь-яких дій, які суперечать законодавству, включаючи порушення вимог державних або професійних стандартів.

3.6. Дискримінація: Заборона на дискримінацію будь-кого на основі раси, статі, віку, релігії чи інших особистих характеристик.

Нехай щастить та ознайомтесь детальніше с правилами серверу та с правилами держ-організацій

Останнє редагування:

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Ознайомившись з доказами виношу вердикт
Саша Кензо отримає попередження за порушення правил державних організацій
Артем Литвин отримає догану за порушення правил державних організацій

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі