Раян Беннет
Поважний гравець
- Реєстрування
- 2 Січ 2023
- Дописи
- 488
- Реакції
- 194
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Саша Навроцький
- Особистий нікнейм: Богдан Скляренко
- Суть скарги: Вітаю, сьогодні склалась не зрозуміла мені ситуація з боку працівників СБУ та адміністратора Навроцького
Працівники СБУ затримали мене коли я перебував в теплиці а саме в той час коли я відійшов від ПК на 10 хв.
Співробітники СБУ не перевіривши мої документи почали проводити затримання а саме коли я перебував в AFK цим же порушуючи правило [ 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK".]
Гравці викликали адміністратора Навроцього та пояснили ситуацію що я типу віддійшов в АФК при їхньому затриманні
Адміністратор в свою чергу не перевіривши відео доказ в гравців що дійсно так видав покарання а саме [6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо.] Адміністратор надав пояснення тим що він повірив їм на слово.
За халатність до своїх обов'язків через адміністратора Навроцького за не вірно видане покарання я втратив не погану суму грошей! А саме під час того коли проводилось затримання в теплиці в якій знаходився мій ігровий персонаж росла лохина 40 лунок! Також відразу було видане покарання за 6.33.3 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
- Дата походження: 05.05.25