Розглянуто Саша Навроцький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Раян Беннет

Поважний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
488
Реакції
194
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Саша Навроцький
  2. Особистий нікнейм: Богдан Скляренко
  3. Суть скарги: Вітаю, сьогодні склалась не зрозуміла мені ситуація з боку працівників СБУ та адміністратора Навроцького
    Працівники СБУ затримали мене коли я перебував в теплиці а саме в той час коли я відійшов від ПК на 10 хв.
    Співробітники СБУ не перевіривши мої документи почали проводити затримання а саме коли я перебував в AFK цим же порушуючи правило [ 6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK".]
    Гравці викликали адміністратора Навроцього та пояснили ситуацію що я типу віддійшов в АФК при їхньому затриманні
    Адміністратор в свою чергу не перевіривши відео доказ в гравців що дійсно так видав покарання а саме [6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо.] Адміністратор надав пояснення тим що він повірив їм на слово.
    За халатність до своїх обов'язків через адміністратора Навроцького за не вірно видане покарання я втратив не погану суму грошей! А саме під час того коли проводилось затримання в теплиці в якій знаходився мій ігровий персонаж росла лохина 40 лунок! Також відразу було видане покарання за 6.33.3
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 05.05.25

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Адміністратор перевіряв відеодоказ зі сторони працівників СБУ, перед тим як видати покарання. Ситуація склалась така, що в момент, як співробітники заковували Вас у кайданки - у Вас над головою ще не було позначки "AFK", а в моменті, як вже закували - з'явилась. Так як випадок був неоднозначним - покарання як Вам, так і співробітникам видавати не було доречним. Щодо цього адміністратору було проведено бесіду.

Вибачаємось за незручності. Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі