Відмовлено Саша Олександрович // Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Саша Олександрович №123912
2. Особистий нікнейм: Євген Панфілов №113308
3. Суть скарги:
Я стояв на своєму мотоциклі біля будівлі НПУ м.Дніпра. До мене під'їхала особа (Саша Олександрович №123912) запропонував парі "Ключ на ключ" (Якщо перемагаю я - він віддає мені свій ТЗ, якщо перемагає Олександр - я віддаю йому свій ТЗ), я погодився, але перед цим попросив показати мені його тех паспорт, на прохання Олександра я не став цього робити за властним бажанням, але олександра це не зупинило після чого ми все ж поїхали на старт, та навіть незважаючи на те що я не показав свій техпаспорт, за власним розсудом та без жодного примушення, особа все ж продовжила проводити парі і не відмовилась від нього. (Усі вищезазначенні дії були особисто підтвердженні на Відео-доказі №1. Я провів цю розмову особисто зі зловмистником для того щоб він особисто підтвердив свої дії, оскільки відсутній відеозапис моменту договору, але я вважаю що так як особа особисто підтвердила, що дійсно такі події були, вважаю доречним прийняти їх до уваги і переконатися в дійсності цього). Також на Відео-доказі №1 ми бачимо в кінці розмови, що після моєї погрози створити скаргу на форумі щодо обману та неправомірних дій, особа погодилась вигокати умови парі, що в подальшому також не сталося, що в черговий раз стає очевидним!
На Відео-доказі №2 ми чітко можемо бачити мою беззаперечну допомогу, після чого нажаль стався "вылет" або "краш игры".
На наступних закріпленних фото-доказах зображене листування з правопорушником де чітки зрозуміло, що особо неправомірні дії щодо нашої домовленості!

Прошу Вимагаю покарати людину за обман, а також прошу повернути мій чесно вигранний приз у вигляді (Мотоцикла дукатті Зловмистник), або у вигляді грошових коштів, яких коштує данний транспортний засіб в такій комплектації!

4. Докази (скріншот/відео):

Відео-доказ №1:
Відео-доказ №2:

Фото-докази (скріншоти) знаходяться в закріплених медіа до данного допису!
5. Дата порушення: 16.07.23

Вкладення

• photo_2023-07-16_20-28-08.jpg
    photo_2023-07-16_20-28-08.jpg
    153.7 Кб · Перегляди: 48
  • 2.jpg
    2.jpg
    181.5 Кб · Перегляди: 47
  • 3.jpg
    3.jpg
    138 Кб · Перегляди: 47

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
В даній ситуації не присутній NonRP Обман, за що адміністрація не видає покарання.
Також я не побачив прямих доказів (відео-запису) вашої угоди.
Відмова!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі