Розглянуто Саша Семчик//обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
66
Реакції
11
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Саша Інквізитор
2. Нікнейм порушника: Саня Екліпс (на момент складання договорів Саша Семчик)
3. Суть скарги: Гравець зі своїм другом (Верона Метафамино) захотіли в мене купити гараж в дніпрі під №102 (11 стійок-4 рівння) за 1.2ккк+комісія. Гроші мені віддавали двоє гравців. Верона віддавав з доходу гаража а Саша з теплиць ( в сумі відали 383кк). Після чого під кінець сроку договору Саша захотів купити в мене ще котедж для того щоб не орендувати теплиці і швидше відати борг. Ми переписали умови що до боргу додається ще 740кк і срок продовжений до кінця лютого (в обох угодах ініціатором був Саша). В п'ятницю по словах Саші Верон обманув Сашу на гараж і він попросив мене залити відео під його скаргу, після чого вроді як все вирішилось і мені мали відати 850кк за гараж і він хотів ще докинути 150кк щоб був лярд, а за остальні 700кк боргу які залишились він казав що попробує віддати і сказав що на рахунок цього поговоримо пізніше, вчора він мені нічого не писав, а сьогодні коли я хотів йому написати на рахунок цього виявилося що він мене всюди заблокував.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Фрапс з гаражом, фрапс з домом, скрін дс, скрін тг
5. Дата порушення: 11.01.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,111
Реакції
2,168
Бали
253
Вітаю, гравець отримав покарання за NonRP шахрайство

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі