Розглянуто "Саша Фокс 33673 / ";Порушення неоф 3.10 хочу побачити 3.8

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Накаркал

Новий гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм гравця:Саша Фокс 33673
  2. Особистий нікнейм:Данило Накаркал 54895
  3. Клан порушника:EXODUS
  4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Solidni
  5. Суть скарги:Даний гравець порушив правило 3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил. Поки я стояв у AFK, він підійшов і взяв мене у стяжки. Якби була відіграна РП-ситуація, я б почув це, але ніякої РП-відігровки не було. Після цього він украв мене і почав тікати. Я побіг за ними, він сів у авто свого друга, і вони почали стріляти по мені з пасажирського місця. На жаль, у мене немає доказів у вигляді скріншотів або відео, тому я хочу подивитися їх фрапс.
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10
  1. Докази (скриншот/відео):
  2. Дата порушення:26.04.2025 23:25

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
Вітаю
На розгляді!!!

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
Гравець 33673 отримає покарання за: Порушення правил Неоф 3.8 (Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10)
Зв'яжіться зі мною в діскорді для коменсації втраченого ivan_9888
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі