Розглянуто Саша Халк//Non RP держ + DM Сar and FD in GZ | №29

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
297
Реакції
169
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Танджиро Камадо
2. Нікнейм порушника: Саша Халк
3. Назва організації порушника: ДКВС
4. Суть скарги: Бігав по БУ в фармі, брав в кайданки, після приїхав мені розповісти чого ж я кликав адмінів, виїхали на двір і там він відкрив по мені та по авто вогонь, відповідно я відкрив вогонь у відповідь, знаю що по правилам заборонено стріляти у відповідь в зеленій зоні, але ж не чекати мені доки мене вб'ють?
5. Доказ порушення (скриншот/відео): в формі на БУ/Кафає без причини DM Сar and FD in GZ
6. Дата порушення: 07.05

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Вітаю, я як лідер можу сказати наступне:
Особа більше не в фракції, його декілька годин тому було звільнено по втраті довіри!

Нікіта Моїсеєв

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
194
Реакції
418
Бали
108
Вітаю!
Після розгляду скарги ухвалено таке рішення:

Гравець 68292 отримає наступне покарання:

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 80 хвилин

6.4.
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 15 хвилин

Гравець 1009 отримає наступне покарання:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120 хвилин

5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 15 хвилин

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі