Розглянуто Сашка Мілковіч \ Не виклав ситуацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Сашка Мілковіч
2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
3. Клан порушника: KurtovFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: СПОРТІК (на момент ситуації)
5. Суть скарги: гравець Сашка Мілковіч виклав своїй скарзі на мене не всю ситуацію, приховавши РП-процес який став причиною розвязки, яка відбулась на ЦР. Надаю відео з якого зрозуміло, що до моменту тулева на ЦР був РП-процес де гравці продовжили за мною переслідування до самого ЦР з ціллю вбити. Їх було двоє, а я один, так вони можуть нападати і вдвох на одного, але і я маю право захищатись навіть в ЗЗ. А то вони виклали відео ніби у нас нічого не було, ніби я просто так їх вбив біля ЦР, у нас війна і був РП-процес, якби вони мені не загрожували в ЗЗ, то я б їх і не тулив в ЗЗ. Наскільки я знаю, коли є РП-процес і є дм-провокація в ЗЗ, то я маю право захищатись навіть в ЗЗ.
6. Докази (скріншот/відео): його скарга, відео ситуації
7. Дата порушення: 27.04.2024

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Рівно через 3 хвилини після того як вони мене наздогнали на ЦР я їх затулив. Нажаль мій фрапс завершив запис бо закінчилась память на диску, але ситуція і так зрозуміла. Я досі не розумію я мав захищатись чи ні, якщо вони мене наздогнали в ЗЗ щоб вбити.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Тайм-коди: початок ситуації 0:09, переслідування до самого ЦР 3:55

hanterok

Люблю Вікторію Мілковіч
Реєстрування
10 Лют 2023
Дописи
246
Реакції
241
Бали
46
Вітаю шановний гравець навіщо ви врізалися в наше авто? Дивлячись на відео доказ це було зроблено спеціально. Потім ми за вами поїхали на центральний ринок але вас вже там не било тому ми вирішили підти подивитися що продають, а коли ми вийшли з центрального ринку ви почали стріляти по на в ЗЗ надаю відкат ситуації - Тиць
Дивлячись по відкату з моей сторони ви просто вийшли з гри
Тайм код, як людина вийшла з гри 0:59-1:03
Тайм код, як людина протаранила нас 0:10-0:13

Тайм код, як людина вбила мене в ЗЗ 4:03-4:12
Чекаємо відповідь від адміністрації

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі