В очікуванні Сашко Неінтєрєсний Rp-біографія

Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
28
Реакції
14
Бали
56

Загальні відомості

Я, Сашко Неінтєрєсний, народився орієнтовно 29 квітня 1999 року. Чому орієнтовно — точно пояснити не можу, оскільки дату свого народження після певних життєвих обставин не пам’ятаю. Також не можу з повною впевненістю підтвердити своє справжнє прізвище, місце реєстрації та деякі інші біографічні відомості. На даний момент користуюся ім’ям та прізвищем Сашко Неінтєрєсний, які фактично сформувалися внаслідок подій 2023 року.

Дитинство

Дитинство, наскільки можу його пригадати, пройшло у Жмеренці. Виріс я у неблагополучному районі, де особливих умов для розвитку не було, зате було багато можливостей навчитися виживати. Про свою сім’ю пам’ятаю мало. Наскільки мені відомо, мати в мене була, а щодо батька інформація потребує додаткового уточнення. Можливо, він також був. Можливо, десь є. Можливо, я просто не пам’ятаю. У дитинстві жив звичайним життям: ходив до школи, гуляв з місцевими дітьми, лазив де не треба та періодично приносив додому продукти невідомого походження. Особливо добре пам’ятаю яблука та курей. Звідки вони бралися — тепер встановити складно.

Школа та підлітковий період

У школі навчався без особливого ентузіазму. Успішність була середньою, а інтерес до навчання виникав переважно тоді, коли отримані знання можна було застосувати на практиці. Особливо добре мені давалися прості економічні розрахунки: якщо щось коштує десять, а продати можна за п’ятнадцять — це вже цікаво. У підлітковому віці почав підробляти, допомагати на різних роботах та поступово освоювати будівельну справу. Саме будівництво стало однією з перших стабільних сфер моєї трудової діяльності.

Трудова діяльність до травми

До травми працював переважно руками. Будівництво, різні підробітки, фізична праця — особливих проблем із цим не мав. У вільний час займався тим, що могло принести додатковий дохід. Збирав пляшки, займався різною продукцією, збирав петрушку, щось варив, щось продавав. Фактично ще тоді почав формуватися мій основний принцип роботи: Якщо річ можна купити дешевше, її можна продати дорожче. На той момент це приносило небагато грошей, але сам принцип виявився правильним.

Нещасний випадок

Приблизно у 2023 році, під час роботи на будівництві, я впав з висоти та втратив свідомість. Події, які відбувалися безпосередньо перед падінням, я не пам’ятаю. Наступне, що пригадую, — лікарня. Документів при мені не було. Медичні працівники почали встановлювати мою особу та запитали, як мене звати.
Я відповів:
— Сашко.
Після цього мене попросили назвати прізвище. Я не зміг. Не тому, що не хотів сказати, а тому, що реально його не пам’ятав. Під час подальших розмов із правоохоронцями мене також розпитували про обставини падіння. Я не зміг повідомити, звідки саме впав, що робив перед цим та чому взагалі опинився на будівництві. Фактично на всі запитання щодо події я міг відповісти лише: «Не пам’ятаю». У зв’язку з цим мене, за моїми спогадами, почали називати «неінтєрєсним». Оскільки іншого прізвища я все одно не знав, вирішив залишити це собі. Так з’явився Сашко Неінтєрєсний.

Відновлення

Після травми я тривалий час перебував у лікарні. Допомогу надавали медики та волонтери. Окремо хочу відзначити людей, які допомогли мені пройти реабілітацію та повернутися до нормального життя. Після виписки я практично почав усе з нуля. Не було зрозумілого минулого, документів, родинних зв’язків та чіткої відповіді на питання, ким я був до травми. Зате залишилося розуміння, що потрібно працювати.

Нове життя

Після реабілітації почав із простих заробітків. Збирав пляшки, працював на різних роботах, займався збором та продажем продукції. У певний момент почав продавати те, що збирав та виробляв сам. Потім зрозумів, що мені більше подобається не виробляти, а купувати та продавати. Так я остаточно прийшов до торгівлі. Спочатку торгував на ринку невеликими партіями товару. Потім почав збільшувати обсяги, шукати дешевші закупівлі та вигідніші точки продажу. Моя система була простою і зрозумілою: Купити дешевше — продати дорожче.

Бізнес та фінансовий стан

З часом торгівля переросла у великий бізнес. Поступово збільшувалися обороти, кількість товарів, партнерів та напрямків діяльності. Станом на сьогодні я маю значний капітал, квартиру в Києві, а також автопарк орієнтовною загальною вартістю близько одного мільярда. Готівкові кошти, за моїми підрахунками, складають понад 200 мільйонів. Попри це, до дорогого одягу та зовнішньої розкоші ставлюся байдуже. Можу мати автомобіль, який коштує більше, ніж деякі люди заробляють за життя, але при цьому спокійно ходити у старій жиганці та пальті. Вважаю, що одяг має виконувати свою основну функцію — бути одягом.

Зовнішність

Зовнішність у мене звичайна. Маю невелику зайву вагу, одягаюся переважно просто та не намагаюся демонструвати свій фінансовий стан. За словами деяких людей, зовні я нагадую Джо Барбаро. Сам я не бачу в цьому нічого поганого.

Автомобілі

Автомобілі є одним із моїх основних захоплень. Автопарк у мене великий та дорогий, однак експлуатація транспортних засобів регулярно створює фінансові труднощі. Зокрема, автомобілі можуть експлуатуватися без номерних знаків, із надмірно тонованим склом та іншими особливостями, які викликають підвищену увагу правоохоронних органів. Унаслідок цього я регулярно отримую штрафи. Суми штрафів іноді настільки значні, що виникає логічне питання: навіщо було заробляти стільки грошей, якщо потім їх можна віддати за тонування? Відповіді на це питання наразі не маю.

Хобі та інтереси

Одним із головних моїх захоплень є азарт. Люблю азартні ігри, ставки, суперечки та парі. Можу посперечатися практично на будь-яку тему, якщо вважаю, що маю рацію. Окрім цього, цікавлюся автомобілями, торгівлею та різними способами заробітку. У своїй діяльності намагаюся мати всі необхідні та доступні ліцензії, оскільки вважаю, що документи краще мати, навіть якщо через них іноді стає незрозуміло, навіщо взагалі потрібен був весь цей бізнес.

Станом на сьогодні

На сьогодні я веду забезпечене життя. У мене є квартира в Києві, великий автопарк, значні фінансові ресурси та власна справа. При цьому я досі не можу точно сказати, де народився, хто мої батьки, яке в мене справжнє прізвище та що саме сталося зі мною безпосередньо перед падінням у 2023 році. З одного боку, це дивна ситуація. З іншого — якби я пам’ятав усе це, можливо, мене б зараз звали зовсім не Сашко Неінтєрєсний. Тому минуле залишаю минулому.
Мене звати Сашко Неінтєрєсний.
Дата народження — приблизно 29 квітня 1999 року.
Місце народження — питання відкрите.
Освіта — так собі.
Професія — будівельник, торговець, підприємець.
Сімейний стан — не пам’ятаю.
Фінансовий стан — пам’ятаю добре.
І головне, що я точно знаю про себе: після падіння я втратив пам’ять, але не вміння заробляти гроші.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі