Розглянуто Сашко Фроз + Юрій Снейк // ДМ + Перетяг РП ситуації на себе

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Шевчук

Новий гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
  1. 1. Нікнейм гравця: Сашко Фроз та Юрій Снейк
  2. 2. Особистий нікнейм: Даня Шевчук
  3. 3. Суть скарги: Юрій Снейк на відео було видно саме перетяг РП на себе, через те що він почав заговорювати мені, що він не може передати паспорт бо він в кайданках, хоча я зняв з однієї його руки кайданки та причепив на себе. Довго мучався з ним все ж таки його дружбан Сашко Фроз вбив свого друга, допомог йому щоб не попав він в КПЗ - Все ж таки одним слово було пристосовано ДМ (На відео можно було побачити його на заправці, де він там його й вбив). Також від Сашко Фроз було чутно Музика в войс. Попрошу видасти покаранням цим двум гравцям, буду вдячним!
  4. 4. Докази (скріншот/відео):
    (Таймінг музика в войс від Сашко Фроз - 1:47. Перетяг РП на себе від Юрій Снейк - 7:01. ДМ від Сашко Фроз - 8:10)
  5. 5. Дата порушення: 20.07.2023

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Шановна адміністрація прошу взяти до уваги що на Юрія Снейка поступає дуже багато скарг за ДМ!

З повагою! Полковник ГУНПУ м. Харків Влад Набанов

Даня Шевчук

Новий гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Шановна адміністрація прошу взяти до уваги що на Юрія Снейка поступає дуже багато скарг за ДМ!

З повагою! Полковник ГУНПУ м. Харків Влад Набанов
Це не від Юрія Снейка ДМ, а від Сашко Фроз. Сам гравець Юрій Снейк перетягував РП на себе

Роман Романець

На пенсії [01]
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
121
Реакції
77
Бали
31
Особисто я помітив, що Гравець Ваня Фроз почав ДМити, так як постріл пішов з його сторони. Прошу уважно придивитись.

Даня Шевчук

Новий гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд.

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Гравець Сашко Фроз (52093) отримає покарання у вигляді 180 хвилин деморгану за DM in GZ + втручання в RP ситуацію, а також мут на 30 хвилин за музику у гч.
Гравець
Юрій Снейк (128655) отримає покарання у вигляді 90 хвилин деморгану за Перетяг RP та NonRp Дії (Розмова після смерті).

Розглянуто. ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі