Максим Альварез.
Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
- Реєстрування
- 15 Бер 2023
- Дописи
- 186
- Реакції
- 221
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Максим Дребіт
2. Нікнейм порушника: Сашуня Білова
3. Суть скарги: Вітаю, сьогодні 05.02.2026 мене звільнили за втратою довіри, звільнила мене Сашуня Білова, тому скарга і подається на неї
Почнему з Олександри, мотивом для мого звільнення могла стати наша обідяна розмова по поводу того, чи можна брати гелікоптер щоб полетіти в інше місто чи на лікування у фракцію, я спокійно їй пояснив що правила не забороняють цього, на що вона мені відповіла "а де дозволено"(не повна відповідь, не можу цитувати тому що не пам'ятаю всього повідомлення, і подивитися не можу бо з групи мене кікнули, та звільнили без мого відома, дізнався я про це ввечері.
Прошу повністю розібратися в цій ситуації, розібрати цю ситуацію від А до Я
4. Доказ порушення (скриншот/відео): мяу (а також кадровий аудит в діскорді)
5. Дата порушення: 05.02.2026
2. Нікнейм порушника: Сашуня Білова
3. Суть скарги: Вітаю, сьогодні 05.02.2026 мене звільнили за втратою довіри, звільнила мене Сашуня Білова, тому скарга і подається на неї
Почнему з Олександри, мотивом для мого звільнення могла стати наша обідяна розмова по поводу того, чи можна брати гелікоптер щоб полетіти в інше місто чи на лікування у фракцію, я спокійно їй пояснив що правила не забороняють цього, на що вона мені відповіла "а де дозволено"(не повна відповідь, не можу цитувати тому що не пам'ятаю всього повідомлення, і подивитися не можу бо з групи мене кікнули, та звільнили без мого відома, дізнався я про це ввечері.
Прошу повністю розібратися в цій ситуації, розібрати цю ситуацію від А до Я
4. Доказ порушення (скриншот/відео): мяу (а також кадровий аудит в діскорді)
5. Дата порушення: 05.02.2026