Відмовлено Сбу посадив не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
15
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Віталик Хансен
  2. Особистий нікнейм: Петро Розиньский
  3. Суть скарги:Він не представився нічого одразу попросив документ після цього в мене влетіла поліція і мені дали стяттю за то що я задавив сбу мене за це арештували він не пояснив причину аресту і повіз мене до поліції, так же він не соблюдав субординацію на відео видно як він мене оскае
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 02.09.2023 15:38

Лоренс Львівський <3

1 server | Lider МОЗ м.Дніпра
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
253
Реакції
211
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Віталик Хансен
  2. Особистий нікнейм: Петро Розиньский
  3. Суть скарги:Він не представився нічого одразу попросив документ після цього в мене влетіла поліція і мені дали стяттю за то що я задавив сбу мене за це арештували він не пояснив причину аресту і повіз мене до поліції, так же він не соблюдав субординацію на відео видно як він мене оскае
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 02.09.2023 15:38

Вітаю , Цей гравець спеціально обзвивав і правокував + сам перший почав висловлюватись неадекватною поведінкою та спеціально виключив звук свого голосу та ще це не повний фрапс ситуації. Також тема складена не по формі.

Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
15
Бали
11
Вітаю , Цей гравець спеціально обзвивав і правокував + сам перший почав висловлюватись неадекватною поведінкою та спеціально виключив звук свого голосу та ще це не повний фрапс ситуації.
На фрапсі не чутно мого мікро бо в мене буде чутно не тільки те що я кажу в войс + тебе почав оскать після того як ти ігнорував мене бо мене посадили не за що якщо ти дивився фрапс на видно що в мене влетіла поліція і мені дали статтю за то що я вас задавив

Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
50
Реакції
15
Бали
11
На фрапсі не чутно мого мікро бо в мене буде чутно не тільки те що я кажу в войс + тебе почав оскать після того як ти ігнорував мене бо мене посадили не за що якщо ти дивився фрапс на видно що в мене влетіла поліція і мені дали статтю за то що я вас задавив
Ще по поводу мого друга він стояв просто його арештували ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі