Діма Ліфан
Козак
- Реєстрування
- 14 Чер 2024
- Дописи
- 31
- Реакції
- 15
- Бали
- 13
- Нікнейм гравця: 6864987
- Особистий нікнейм: Діма Ліфан
- Суть скарги:данний співробітник СБУ зупинили мене по причині що я врізався у їх авто, на жаль у мене не було откату на початку коли сталося дтп,але на відео видно що сам співробітник СБУ сказав причина що я врізався у їх то чому вони не визвали поліцію та не оформляли дтп.Я незрозумів свого порушення адже я неперевищував швидкість їхав по своїй полосі і по факту порушення було від працівників сбу тому я попросив відео доказ з бодікамети, по рп що я порушив щоб він відіграв через /me но даний працівник не надавав.Я не відмовлявся надавати паспорт я таке писав у чаті тільки хотів ознайомитися з порушенням, але мене затримали ніби за непідкору.Далі таймкод 7:00 де співробітник сбу казав шоб я заходив в дс і там дивитися але вже було пізно тай по рп неможна так робити.Після чого в кінці я надав паспорт і сбу без причини почали робити обшук.Я розумію що я неправий та здійснив в кінці ухід від рп,але мене затримали нізащо просто та і на обшук підстав небуло.Якщо хтось думає що у мене маска мавпи і це підстава на обшук то ні можливо я по рп їхав з вистави в театрі і не переодягнувся про це мене не питали.Даний працівник Сбу вже залив на мене скаргу по типу ухід від рп та її схвалили я розумію я неправ але я нехотів втрачати свої речі ізза помилки сбу.
- Докази (скріншот/відео):