Розглянуто Сбу халантно ставляться до роботи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Ліфан

Козак
Реєстрування
14 Чер 2024
Дописи
31
Реакції
15
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: 6864987
  2. Особистий нікнейм: Діма Ліфан
  3. Суть скарги:данний співробітник СБУ зупинили мене по причині що я врізався у їх авто, на жаль у мене не було откату на початку коли сталося дтп,але на відео видно що сам співробітник СБУ сказав причина що я врізався у їх то чому вони не визвали поліцію та не оформляли дтп.Я незрозумів свого порушення адже я неперевищував швидкість їхав по своїй полосі і по факту порушення було від працівників сбу тому я попросив відео доказ з бодікамети, по рп що я порушив щоб він відіграв через /me но даний працівник не надавав.Я не відмовлявся надавати паспорт я таке писав у чаті тільки хотів ознайомитися з порушенням, але мене затримали ніби за непідкору.Далі таймкод 7:00 де співробітник сбу казав шоб я заходив в дс і там дивитися але вже було пізно тай по рп неможна так робити.Після чого в кінці я надав паспорт і сбу без причини почали робити обшук.Я розумію що я неправий та здійснив в кінці ухід від рп,але мене затримали нізащо просто та і на обшук підстав небуло.Якщо хтось думає що у мене маска мавпи і це підстава на обшук то ні можливо я по рп їхав з вистави в театрі і не переодягнувся про це мене не питали.Даний працівник Сбу вже залив на мене скаргу по типу ухід від рп та її схвалили я розумію я неправ але я нехотів втрачати свої речі ізза помилки сбу.
  4. Докази (скріншот/відео):

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
474
Реакції
252
Бали
123
Вітаю,розглянувши Вашу скаргу,виношу вердикт.

Щодо дій працівників СБУ:
З працівниками СБУ буде проведено бесіду щодо їхніх дій у ситуації з ДТП.
Також буде наголошено, що питання дотримання ПДР входить до компетенції НПУ, а не СБУ.
Щодо ваших дій:
Ви стверджуєте, що їхали на малій швидкості, однак переглянувши записи, було зафіксовано, що ваша швидкість складала 221 км/год і знизилася до 147 км/год перед тим, як ви врізалися в авто.
Незважаючи на те, що співробітники СБУ могли діяти некоректно у питаннях оформлення ДТП , перевищення швидкості є вашим прямим порушенням.

Ви також зазначаєте: "Я не відмовлявся надавати паспорт, я таке писав у чаті, тільки хотів ознайомитися з порушенням".
Варто зазначити, що всі докази порушень переглядаються виключно у присутності адвоката.
Тим самим ви перешкоджали наданню паспорта, аргументуючи, що спершу хочете переглянути докази порушення, що є неправомірною вимогою.

Пояснюючи ще раз: докази не надаються на вимогу затриманого без адвоката, а документи зобов’язані передаватися на вимогу співробітників СБУ.​

Щодо непідкорення:
Ваші дії були розцінені як перешкоджання законним вимогам співробітників СБУ, що кваліфікується як непідкорення.
Відсутність негайного надання документів на вимогу співробітників СБУ без аргументуючих підстав є прямим порушенням.

Щодо обшуку:
Ви зазначили: "СБУ без причини почали робити обшук".
З цим я повністю згодна, адже повноцінний обшук не проводиться без належних підстав.
Відповідно до процедур, можливий лише поверхневий огляд, і то лише у випадку кримінального правопорушення
.

Отож, підведемо підсумки:
1. З працівниками СБУ буде проведено бесіду та видано догану щодо їхніх дій у цій ситуації.
2. Ваші перевищення швидкості, відмова надання паспорта та непідкорення залишаються порушеннями.
3. Разом з тим проведення обшуку без належних підстав є порушенням, тому буде розглянуто питання перебування співробітників СБУ в організації.
4. У майбутньому рекомендується дотримуватись ПДР, не перешкоджати наданню документів та не уникати виходу з РП незалежно від ситуації.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі