Відмовлено Свавілля СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Револьвер Оцелот

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
Сьогодні, о 2 годині 25 хвилин, мене заарештував гравець з ніком Іван Бондаренко, причиною арешту він назвав те що я сів до свого знайомого в автомобіль. Після цього він відвіз мене у відділок СБУ в Харкові і посадив за грати. З яких це пір сісти до знайомого в автомобіль стало злочином. Я вимагаю відставки цього гравця з його посади і відшкодування моральних і фізичних збитків.
Нажаль надати відео докази того як мене заарештовували не має проте я маю 2 гравців свідків які бачили сам інцидент і їхали за мною до вязниці

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
молодці, спочатку ви займаєтеся провокаціями, потім ти сідаєш до свого друга в автомобіль и починаєте переслідування. Коли вас обох наздогнали твій друг виходить з гри, хотя спочатку був таким героєм, а потім ти виходиш з транспорту і починаєш бігти. Ти був затриманий за непідкорювання співробітнику правоохороних органів, це виключно РП ПРОЦЕСС. Жалобу пиши до міської ради, куди хочеш, я лише роблю свою справу. (скаргу на твого друга я подам, вихід при рп ситуації)

Револьвер Оцелот

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
молодці, спочатку ви займаєтеся провокаціями, потім ти сідаєш до свого друга в автомобіль и починаєте переслідування. Коли вас обох наздогнали твій друг виходить з гри, хотя спочатку був таким героєм, а потім ти виходиш з транспорту і починаєш бігти. Ти був затриманий за непідкорювання співробітнику правоохороних органів, це виключно РП ПРОЦЕСС. Жалобу пиши до міської ради, куди хочеш, я лише роблю свою справу. (скаргу на твого друга я подам, вихід при рп ситуації)
Коли я починав бігти? При чому тут мій друг якщо заарештував і посадив мене а не його ти, коли я вийшов з авто то отримав 2 заряди тазера після чого я запитав причину мого арешту, на що я отримав відповідь, ти сів в автомобіль за яким ми гнались, при чому ви не гнались за ним доки я туди не сів. Можливо причина в мені а не в порушені закону.

Andrii_Luxemburg

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
9
Реакції
1
Бали
3
По перше я ні звідки не виходив, а отримав виліт гри що відбувається майже кожен час, я думаю ти і сам знаєш. А по РП ситуаціі то давай обсудим по РП ситуаціі, у нас була домовленість коло больниці, що ви нас не трогаєте і через 5 хвилин починаєте переслідувати мене і ладно якби ви арештували тільки мене так ви заарештували людину яка була не причасна, абсолютно беззаконно

Олекса Довбуш

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
63
Реакції
97
Бали
38
Ми зібрали мітинг проти Івана Бондаренка, але нажаль коли робиш фото з телефона то вони не зберігаються, завтра ще буде один мітинг так що можете побачити кількість людей які проти свавілля Івана Бондаренка. Підписуюсь під кожним словом автора теми.

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
По перше я ні звідки не виходив, а отримав виліт гри що відбувається майже кожен час, я думаю ти і сам знаєш. А по РП ситуаціі то давай обсудим по РП ситуаціі, у нас була домовленість коло больниці, що ви нас не трогаєте і через 5 хвилин починаєте переслідувати мене і ладно якби ви арештували тільки мене так ви заарештували людину яка була не причасна, абсолютно беззаконно
все сказали про то что никто друг друга не трогает, но после чего ТЫ подъезжаешь к нам и начинаешь рассказывать кто кому платит и кто кого кормит. Сильно ты это эмоционально делал, общайся адекватно и к тебе будет нормальное отношение. Беззаконно и все остальное, слушайте РПшники, в жизни никакому СБшнику не буду говорить то что вы говорили, это я ещё не узнавал РП причину погони, с какого перепугу вы летели в воду, небось ещё сидели в ДСе - угорали, а как поймали так все, всех уволить!

Револьвер Оцелот

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
все сказали про то что никто друг друга не трогает, но после чего ТЫ подъезжаешь к нам и начинаешь рассказывать кто кому платит и кто кого кормит. Сильно ты это эмоционально делал, общайся адекватно и к тебе будет нормальное отношение. Беззаконно и все остальное, слушайте РПшники, в жизни никакому СБшнику не буду говорить то что вы говорили, это я ещё не узнавал РП причину погони, с какого перепугу вы летели в воду, небось ещё сидели в ДСе - угорали, а как поймали так все, всех уволить!
А в чому моя вина? В тому що я сидів на пасажирському кріслі? Чи в тому що Ви СБУ перевищуюєте свої повноваження? Чи може в тому що тобі не сподобався тон спілкування іншого гравця? Якщо це причини за які можна когось саджати то ти перепутав країну і тобі місце в рашці.

P.S. Для справки нічого дивного в тому що за податки людей тобі виплачується ЗП за яку ти живеш нічого дивного немає, ось так, якщо ти не знав, відбувається в реальному житті, тому нагадати тобі за чий рахунок ти живеш не є злочином.

Револьвер Оцелот

Новий гравець
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
0
Бали
1
І що це ***********************************ська причина когось посадити, мені не сподобалось як хтось мені щось сказав, може раз ти такий ніжний то тобі не варто грати в онлайн ігри? В косинці тебе ніхто не образить, може це твоя гра а не показувати що в тебе є влада над іншими гравцями

Гріффіт Хілленбург

ᴍʏ ᴇʏᴇs ᴀʀᴇ ᴡᴀsʜᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ʙʟᴏᴏᴅʏ ᴛᴇᴀʀs
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
75
Реакції
7
Бали
18
Доброго ранку, вимушений вам відмовити у скарзі, оскільки вона написана не по формі.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі