Відмовлено Святослав Камінський // НПУ м.Дніпро // WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Вінстон

Свобода має два кольори.
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
147
Реакції
74
Бали
46
Вік
17
Адреса
Місто Лева
1. Нікнейм гравця:
Святослав Камінський

2. Особистий нікнейм:
Даня Компот
3. Суть скарги:
WARNing
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення:
22.05.2023

Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3
Доброго дня шановна адміністрація, я був цим поліцейським Святослав Камінський. Скажу коротко і ясно. Це була повна провокація зі сторони людини яка склала на мене скаргу. Абсолютно повністю мене не слухала та багато чого собі позволяла. Тим паче людина зробила запис екрану тоді коли мене на всі 100% спровокувала. Питання чому не записали відео де була до початку повна розмова ще до цього, коли я відкрив вогонь? Я виконував гідно та підпорядком свої повноваження!

Валентин Гавлицкий

Новий гравець
Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
17
Реакції
2
Бали
6
Доброго дня шановна адміністрація, я був цим поліцейським Святослав Камінський. Скажу коротко і ясно. Це була повна провокація зі сторони людини яка склала на мене скаргу. Абсолютно повністю мене не слухала та багато чого собі позволяла. Тим паче людина зробила запис екрану тоді коли мене на всі 100% спровокувала. Питання чому не записали відео де була до початку повна розмова ще до цього, коли я відкрив вогонь? Я виконував гідно та підпорядком свої повноваження!
Та потому что в клане одни ***********************************и, могут толтко сливаться с задержаний, и плакать на форуме, творят че хотят и остаются безнаказанными

Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
1
Бали
3

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,523
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, беру вашу скаргу на розгляд!

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,523
Реакції
641
Бали
253
Відмовлено!
Надайте повний фрапс у новій скарзі!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі