Макс_Дніпровський
Новий гравець
- Реєстрування
- 7 Лип 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
Хотів би подати скаргу на адміністратора Святослава Мавроді. Доказів, нажаль, немає, оскільки я не користуюсь програмами які записують процес гри. Я не бавлюсь скріншотами, мені то не потрібно. Хочете розбирайтесь, а хочете ні. Пропоную підвищити віковий поріг для набору в адміністратори. Чесно кажучи, панібратство зі сторони адміністраторів та гравців вже достало. Ситуація наступна - я подавав анкету в ДСНС, підбігли двоє дітей та почали мене гамселити, бо їм так захотілось (діти, тому що почув їх голоси). У відповідь, звісно, я почав стріляти по ним і їх автівці. Вони ще здивувались, що це я роблю таке. В результаті, вони мене добили, бо було мало хп. В решті решт, я отримав варн за помсту, знаю що помста заборонена, але всі ми люди і бажаємо покарання кривдникам. Я отримав попередження, мови про те щоб вступити до фракції найближчим часом нема, через якихось малолітніх неадекватів. Адміністратору Святославу Мавроді по барабану, ще й знущався та писав мені про "адекватність", хоча образ з моєї сторони до тих дітей та адміністрації не було. В питанні так і не розібрались.