Відмовлено Святослав Наконечний|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
640
Реакції
1,146
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:Святослав Наконечний
  2. Особистий нікнейм:Шон Джонсон
  3. Суть скарги:Вітаю. Хочу пояснити ситуацію, через яку мене було звільнено за "втрату довіри" від ЗГС ГС Держ.Під час патрулювання я побачив полковника Вікторію Колдвелл та звернувся до неї з проханням видати мені форму підрозділу КОРД. Після цього вона видала моєму напарнику чорну форму поліції. Я зробив зауваження, що, можливо, вона мене не чує та показав їй жестами. Тоді вона видала напарнику форму КОРД, а мені — форму першого звання.
    Я сказав їй, що якщо з’явиться скарга на те, що я використовую форму першого звання, то відповідальність має нести вона, бо саме вона її видала. Після цього полковник почала використовувати анімації — тричі їсти їжу та анімацію “ригати”. Згодом ми також купили їжу й я використав ту саму анімацію.
    Після цього до нас телепортувався Святослав Наконечний і без жодного з’ясування ситуації звільнив мене за “втрату довіри від ГС ЗГС Держ”. Пізніше троє адміністраторів попросили його зайти до мого голосового каналу, щоб розібрати ситуацію, однак він мене проігнорував.
    Я вважаю таке звільнення безпідставним. Я прошу повернути мене до лав НПУ так як я був активним багато де брав участь а не ігнорував як інші. Брав участь на ГРП, БП,Затримання,Облаву на ЦР, Рп-ситуції
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження:13.11.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі