- Реєстрування
- 11 Кві 2025
- Дописи
- 996
- Реакції
- 495
- Бали
- 68
Нікнейм адміністратора: Святослав Наконечний
Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
Суть скарги: Вітаю. Прошу перерозглянути скарги, які будуть надані в доказах, так як я не згоден з їх вердиктом, я написав скаргу, на лідера клану VOLKOV - Лайт Ягамі, та на гравця з клану VOLKOV - Афанасій Сумний, ці дві скарги відмовили, сказали що скарга від 3-го лиця, хоча в правилах подачі скарги написано:
І там вказано, що приймаються всі образи, без виключення. Тому прошу перерозглянути скарги, та видати відповідні покарання, а також згідно з пунктом правил, прошу видати попередження / догану клану VOLKOV, за порушення правил від лідера клану:
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга, Скарга
Дата походження: 22.09.25
Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
Суть скарги: Вітаю. Прошу перерозглянути скарги, які будуть надані в доказах, так як я не згоден з їх вердиктом, я написав скаргу, на лідера клану VOLKOV - Лайт Ягамі, та на гравця з клану VOLKOV - Афанасій Сумний, ці дві скарги відмовили, сказали що скарга від 3-го лиця, хоча в правилах подачі скарги написано:
Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3-го лиця в яких є грубі порушення правил сервера - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціональної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проєкту);
2.3. Порушення від старшого складу (лідер/модератор) клану (образи рідних, RDM, DM/FD in ZZ, образи адміністрації, багоюз, збив анімації, і т.д.);
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга, Скарга
Дата походження: 22.09.25