Розглянуто Святік Ланько//Відмова скарги// для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймі Рейн

Борець за справедливість
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
95
Реакції
83
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Святік Ланько
  2. Особистий нікнейм: Джеймі Рейн
  3. Суть скарги: Я подавала скаргу посилання на гравця, який DM-ив в Зеленій Зоні, на відео-доказі це є, але велике але, в сенсі скарга подана від третього лиця?? До цього цей гравець бив мене також і багоюзив паспортом щоб я не могла поставити ставку на контейнер (на першому фрапсі це видно зверху в чаті, можна навіть побачити по секундам як це відбувалось) після запуску відео-запису відбувається та ж сама ситуація де гравець вбиває людину в ЗЗ (я вже мовчу, що до увімкнення відео цей гравець вбив трьох людей) але в скарзі чомусь відмовляють тому, що вона написана начеб-то "Від третього лиця". Мені просто цікаво коли почали відхиляти скарги на ДМ ЗЗ та багоюз паспортом якщо так дивитись, що в той момент трішки нашкодило ігровому процесу, балансу та атмосфери гри, коли ти хочеш поставити ставку на контейнер, а тобі або паспорт кидають постійно, або взагалі вбивають на самому контейнері, щоб контейнер взагалі злетів. Ще й дивлячись, що людина яка це робила, скоріше всього з фракції.. Прошу переглянути скаргу, дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 18.03.2025

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,439
Реакції
1,634
Бали
253
Вітаю!
Скаргу було пере розглянуто.
Гарної
гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі