Відмовлено Святік Ланько

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Святік Ланько
  2. Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
  3. Суть скарги: Не правильний розгляд скарги. Не дивлячись що я навіть спеціально надав спойлер що таке жовта зона що б адмін який буде розглядати знав, то він взагалі навіть не подивився а просто відмовив на свій розсуд. Я знаходився на жовтій зоні території ЗСУ що згідно правил маю там перебувати 5 хвилин та якщо після цього не залишу територію мене мають право заарештувати. Але розстрілювати мене, коли я не становлю жодної загрози та перебуваю навіть не в червоній зоні, — це абсурд та не за правилами. Прошу повторно розглянути скаргу та винести справедливий вердикт.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клик
  5. Дата походження: 25.03.2025

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,408
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю!
Як чути на фрапсі, співробітник ЗСУ надав вам попередження покинути жовту зону, проте ви його проігнорували та його прохання та залишилися на місці. Ваші дії не сподобалися співробітнику ЗСУ, після чого людина і відкрила вогонь.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА.

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
Вітаю!
Як чути на фрапсі, співробітник ЗСУ надав вам попередження покинути жовту зону, проте ви його проігнорували та його прохання та залишилися на місці. Ваші дії не сподобалися співробітнику ЗСУ, після чого людина і відкрила вогонь.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА.
Перевищення часу: Якщо встановлено перевищення, співробітники ЗСУ мають право попросити особу покинути територію.
Наслідки порушення: У разі відмови громадянин буде затриманий співробітниками ЗСУ або Національної поліції України (НПУ).

Меттью Житомирський

Мы пришли — своё вернём, кошмар ваш оживим! | ꑭ
Активний гравець
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
607
Реакції
577
Бали
113
Перевищення часу: Якщо встановлено перевищення, співробітники ЗСУ мають право попросити особу покинути територію.
Наслідки порушення: У разі відмови громадянин буде затриманий співробітниками ЗСУ або Національної поліції України (НПУ).
Безпека: У разі виявлення сторонньої особи в червоній зоні, військовослужбовці мають право без попередження застосувати вогнепальну зброю на поразку.

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
Тоні Житомирський , яке відношення має червона зона до жовтої?

Меттью Житомирський

Активний гравець
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
607
Реакції
577
Бали
113

Меттью Житомирський

Активний гравець
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
607
Реакції
577
Бали
113
Снимок экрана 2025-03-24 235023.png
Снимок экрана 2025-03-24 234714.png

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
Я рад що ти нарешті глянув и подився на карту не дивлячись що це можно було зробити перед спілкуванням. Сподіваюсь ти зрозумів що ти був не правий та я перебував на жовтій зоні.

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,924
Реакції
1,801
Бали
253
Вітаю
Переглянувши ваше відео зі скарги,ви перебували у
Червоній зоні.

У разі виявлення сторонньої особи в червоній зоні, військовослужбовці мають право без попередження застосувати вогнепальну зброю на поразку.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі