Розглянуто Сговор Мера Днепра с Картелем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Palach

Твой Страх
Реєстрування
8 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
16
Бали
8
1. Нікнейм лідера / заступника:Андрій Наливайко
2. Особистий нікнейм:Геша Буйний
3. Суть скарги: Данный игрок будучи на должности Мера по моему мнению вступил в сговор с картелем ХАТАКЕ и отдал им лабораторию,я считаю что это ломает баланс игры так как есть 100+кланов для которых и была сделана вторая лаб так как одна лаб не справлялась с нагрузкой,почему я вижу что это сговор да все очень просто подача заявки и ее рассмотрения произошло за 1 минуту,прошу дать развернутый ответ на мою заявку!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата походження: 18.05.2023

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    340.6 Кб · Перегляди: 93
  • Безымянный.jpg
    Безымянный.jpg
    356.5 Кб · Перегляди: 91

Madara Uchiha

Великий Учиха
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
29
Реакції
21
Бали
8
Каждый Клан имеет право на пользование Лабораториями ибо єто их Хлеб на что они живут! И я не думаю что этот Обьект можна просто так, давать в оренду, с росмотрением только двух сторон(МР Дніпро и Картеля ХатаКЕ)

Не опускайте 99 кланов возвышая один, проект живет для игроков а не для КЛАНА ХАТАКЕ!

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, на розгляді.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, щодо цієї ситуації, наразі в їх приватних володіннях є тільки лісопилка яка знаходиться в кордонах м.Дніпра. Щодо лабораторії з документів було прибрано. З лідером була проведена бесіда, після чого він виправив свою помилку в документації. Так як у мера є біографія Bad-GOV цілком можливо з РП сторони що він має зв'язки з кланами, це присікається РП шляхом зі сторони СБУ. Ситуація наразі вирішується разом з ГС Неоф.Організацій. Якщо є докази на порушення зі сторони кланів пишіть скаргу у відповідний розділ: тикніть.
В приватизації лабораторії компанії ТМ "Дарниця" (клан HatakE) було відмовлено.
#UPDATE В приватизації лісопилки на території м.Дніпро - відмовлено.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі