Розглянуто Сегрій Лютик, Кевін Маккалістер| Видача муту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Сірко

Шановний гравець
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
93
Реакції
37
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Сергій Лютик, Кевін Маккалістер
  2. Особистий нікнейм:Павло Сірко
  3. Суть скарги:Я покликав адмінів у репорт, через те, що мій співробітник помилився і натиснув клавішу F, тим самим, я забагався, коли їхав і через декілька секунд випав з машини, яка до того ж мене придавила. Я попросив свого підполковника викликати адміністрацію, щоб допомогли, бо це реально баг. Вони сказали свою, напевно, найулюбнішу фразу ''РП шляхом'', далі адміністратор почав порушувати MG, тобто говорив нам, хлопці, ви ж на РП проєкті граєте, чи ні, на що мій співробітник відповів йому,-''Яка гра, ми ж живемо''. Я прошу у данного адміністратора скинути повну відеофіксацію мого порушення, тому, що я був під машиною і ще не помер, тому міг розмовляти.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження:09.05

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!
Переглянувши відеодокази від адміністратора можу надати відповідь:
1. Адміністратор прилетів на репорт після того, як ви загинули (тобто він не міг бачити як саме Ви померли багом чи ні)
2. Адміністратор надав Вам повний список вирішень ситуації, якими Ви могли скористатися, до того, як сказав «РП шляхом», після чого знову наголосив на виклику швидкої допомоги
3. Адміністратор є NonRP гравцем і працює для допомоги іншим гравцям, тому може використовувати слова, які виходять за межі РП-світу
4. Адміністратор видав покарання вірно, тому як Ви, після смерті, продовжували говорити з гравцями і обговорювати лекції/стрій.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі