Максим Громов
Активний
- Реєстрування
- 22 Вер 2022
- Дописи
- 64
- Реакції
- 61
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця:Сайджуро Скайл та Абсолют Скайл
2. Особистий нікнейм:Максим Громов
3. Клан порушника:Dark-Angels
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DEVILS
5. Суть скарги:Вітаю Шановна адміністрація!
Спочатку ми домовилися грати 2х2 у страйкболі лише зі снайперською гвинтівкою на карті "Порт". Карту створив мій соклан з команди, і спочатку все йшло гладко. Проте пізніше клан "Dark-Angels" вирішив грати на арці та зловживати снайперською гвинтівкою. Прошу вас, адміністрація, вжити заходів щодо покарання цих двох гравців за грубий баг. Зловживання полягає у тому, що вони постійно присідають зі снайперською гвинтівкою, і коли я стріляю в них зі снайперської гвинтівки, то їм не регает урон. Будь ласка, розгляньте цей випадок і прийміть відповідні заходи.
З повагою, [Максим Громов]
6. Докази (скріншот/відео):тиц
7. Дата порушення:23:12 / таймкоди:0:25,3:52,
2. Особистий нікнейм:Максим Громов
3. Клан порушника:Dark-Angels
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DEVILS
5. Суть скарги:Вітаю Шановна адміністрація!
Спочатку ми домовилися грати 2х2 у страйкболі лише зі снайперською гвинтівкою на карті "Порт". Карту створив мій соклан з команди, і спочатку все йшло гладко. Проте пізніше клан "Dark-Angels" вирішив грати на арці та зловживати снайперською гвинтівкою. Прошу вас, адміністрація, вжити заходів щодо покарання цих двох гравців за грубий баг. Зловживання полягає у тому, що вони постійно присідають зі снайперською гвинтівкою, і коли я стріляю в них зі снайперської гвинтівки, то їм не регает урон. Будь ласка, розгляньте цей випадок і прийміть відповідні заходи.
З повагою, [Максим Громов]
6. Докази (скріншот/відео):тиц
7. Дата порушення:23:12 / таймкоди:0:25,3:52,
Останнє редагування: