Відмовлено Сейджуро Хокаге 129715//навмистна провокація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Гроза

Новий гравець
Реєстрування
6 Лис 2023
Дописи
6
Реакції
2
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Сейджуро Хокаге 129715
2. Особистий нікнейм: Андрій Цезарь
3. Клан порушника: DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KARTIER
5. Суть скарги: я сбирав петрушку ,прийшов хокаге і почав заважати та оскати і провокувати , спираючись на те що він незнає правил збору на лабораторії , але гравець хокаге вже на 27рівні був адміністратор з яким вирішували данне питання но гравець хокаге ставився не шановливо і до адміністратора ,після розмови він вибачився але скаргу написав прошу покарати данну особу Прошу вас зняти з мене додане блокування і догану , завчасно дякую за розуміння Слава Україні!!!
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення15.11.2023

Останнє редагування:
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
17
Бали
11
5. Суть скарги: я сбирав петрушку ,прийшов хокаге і почав заважати та оскати і провокувати , спираючись на те що він незнає правил збору на лабораторії , але гравець хокаге вже на 27рівні був адміністратор з яким вирішували данне питання но гравець хокаге ставився не шановливо і до адміністратора ,після розмови він вибачився але скаргу написав прошу покарати данну особу Прошу вас зняти з мене додане блокування і догану , завчасно дякую за розуміння Слава Україні!!!
А де там неадекватні висловлювання я що обзивав тебе ?чи оскав я говорив до адміна який не дав тобі покарання мут там де ти казав шо я кончений а ти кажеш шо неадекватні висловлювання

Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
17
Бали
11

Реєстрування
12 Вер 2023
Дописи
32
Реакції
38
Бали
21
А де там неадекватні висловлювання я що обзивав тебе ?чи оскав я говорив до адміна який не дав тобі покарання мут там де ти казав шо я кончений а ти кажеш шо неадекватні висловлювання
Та что ты хочешь? Цезаря забанили за «українське сало». Поэтому чтобы было честно, адміністрація, я думаю цій людині повинні видати покарання в виді бану

Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
17
Бали
11

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
2,413
Реакції
1,196
Бали
213
Вітаю, надайте тайм-коди до ваших відео-доказів у новій темі.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі