Відмовлено Семпроніо Серо // Відповідь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Босович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
1,400
Реакції
331
Бали
168
  1. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо [23015]
  2. Особистий нікнейм: Василь Босович [9347]
  3. Суть скарги:
Так як скарга, яку я написав, була закрита для відповідей — навмисно чи ні, вже не має значення — створюю нову, щоб дати відповідь на ваші слова.

Складається враження, що скаргу було прочитано поверхнево. На головне питання відповіді не було, натомість відповідь складається з суцільної "води", щоб перекласти всю провину на гравця.

У моїй скарзі не було вказано, що ви ігнорували мене або моїх знайомих. Проте у вашій відповіді чомусь робиться акцент саме на цьому, ніби я, як гравець, обмовляю вас. Відкат у мене не такий, як ви стверджуєте (маю повний відкат у 5 хвилин, але через перебування в Discord не всі репліки у войсі були чітко зрозумілі). Загалом, ви подаєте мою скаргу як таку, що не має жодного сенсу.

Нагадую: адміністратор 5 рівня видав мені покарання на 100 хвилин за "образи" через вислів "иди рочи".
Як я вже казав і повторю ще раз — я не мав наміру нікого ображати, сталася граматична помилка. Однак у відповіді ви жодним чином на це не зреагували.

Дата походження: 26.07.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Шановний гравець, ваша скарга була зачинена, як зачиняються всі скарги до моменту розгляду ГА або ЗГА аби уникнути флуду та оффтопу. Того - що відбувається в цій скарзі.

Жодного особистого або унікального від інших гравців ставлення до вас не маю і не мав, це звичайна процедура.

Зачинено від оффтопу. Очікуйте вердикту
в цій скарзі. Та відповіді ГА тут.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі