Розглянуто Семпроніо Серо | Дії до яких з'являються питання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Босович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
1,400
Реакції
331
Бали
168
  1. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо [23015]
  2. Особистий нікнейм: Василь Босович [9347]
  3. Суть скарги:
Сьогодні о 1:35 я перебував у своєму авто, знаходячись на той момент на Б/У ринку. До мене підбіг гравець, який просив гроші та благав придбати його авто, тому що у нього мало грошей. У відповідь я написав у чат повідомлення "иди рочи", за що одразу отримав мут із причиною "Образи" на термін понад 100 хвилин.

Звичайно, коли я отримав покарання, як на мою думку ні за що, гравці які мене добре знають звернулися до адміністраторі відраз як було видано покарання, на що була отримана відповідь:(
доказ 1, доказ 2)
№1"Братан трошки переборщів", №2"Ну я не буду повторювати що було в чаті", №3"Відправив справами займаться непублічними)".

З цим рішенням адміністратора я категорично не згоден, адже моє повідомлення було написано з граматичною помилкою. Насправді я хотів написати "иди роби", проте через швидке натискання клавіш вийшла помилкова фраза. Ніякого наміру образити гравця я не мав.

Навіть не знаю як словами "иди рочи" можливо образити гравця...

Якби адміністратор уточнив, що саме я мав на увазі, я б одразу написав фразу без помилок.

Докази прикріплюю, на яких навіть видно, що сам гравець до якого я звертався, питає у адміністратора за мені виданий мут(0:52 тайм-код), але адміністратору видніше.
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео.
  2. Дата походження: 26.07.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

Я дотримуюсь принципу взаємоповаги гравців один до одного, саме тому будь-яка форма образ або приниження гідності іншого гравця карається суровим блокуванням чату, аби покараний гравець мав змогу зробити висновки. Тим паче, досвідченний гравець як ви.

Щодо ситуації та суті скарги, аби уникнути викривлення фактів та моїх слів у відповідь на запитання гравців, прошу також уточнювати суть діалогу, яка склалася після видачі скарги. Дійсно, після видачі муту декілька гравців підбігли до мене з питаннями в войс-чат:

Гравець Нік Капоне (947), який представився (далі конкретні цитати гравця з відкатів):
— "Я його братанчик", "За що ти замутив мого братанчика?",
На що отримав мою відповідь:
— "Братан трошки переборщив", на яку ви посилаєтесь в скарзі.

Далі, той самий гравець, звертається до мене з запитанням:
— "Так а що він сказав, шо там такого було?"
На що знов отримав мою відповідь, цілком адекватну:
— "Ну я не буду повторювати те що було в чаті", бо я дійсно не буду повторювати образи, за які видаю покарання.

Потім вже згаданий гравець разом з гравцем який у вас хотів придбати авто Егор Егоренко (35111) звернулись з питанням в войс чат, далі знов пряма цитата: "Пацику прєдложил ето, непристойні речі? І тебе за це?", чого немає на вашому відкаті, але зафіксовано в мене.
Тому оскільки гравці продовжували відстоювати вашу честь та цікавитись суттю покарання, отримали від мене максимально завуальовану відповідь суті вашого порушення:
— "Відправив справами займаться непублічними)"

Мої відповіді мали чітке підгрунтя в запитаннях ваших знайомих або друзів, які наполегливо хотіли отримати відповідь. Оскільки і вони и ви були поруч, ви отримали від мене об'єктивну відповідь, а не ігнорування ваших запитань. Ваш інтерес я задовольнив, скаргу також доповнив відсутніми фактами.

Докази по ситуації надані ГА, очікуємо його вердикту. Гарної гри.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Ваші ствердження про те, що ви хотіли написати "иди роби", є дуже підозрілими, у зв'язку з тим, що клавіші "Ч" та "Б" знаходяться на різних частинах клавіатури. А ваш контекст за відсутністю 1-ї літери може відноситись до приниження за допомогою сексизму.

З рішенням адміністратора згідний.
Щодо терміну у 100 хвилин, це дійсно багато по відношенню до вказаного порушення, тому з адміністратором була проведена бесіда по відношенню до цього.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі