Відмовлено Сергей Пасечник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Мiллер

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
98
Реакції
73
Бали
23
Ваш нікнейм: Денис Міллер
2. Нікнейм адміністратора: Сергій Пасечник
3. Суть скарги: Я написал в вип чат Сергею и спросить за что он дал мут человеку который просто написал Я. Он дал мут просто за рекламу ему хотя рекламы не было. Мне он дал мут за обговор Администрации хотя я просто спросил! А Сергей просто убегает от ответа. ПРопрошу наказать даного администратора
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тик 1 тик 2
5. Дата порушення: 20.12.25

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
На Вашому ж скріншоті номер 1 є чітке порушення правила UKRAINE GTA 4.12.1.
4.12.1. "Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин
Примітка: обговорення/критика дій адміністраторів в ігрових чатах може спровокувати гравців на конфлікт або застережне ставлення до певного місця тощо де перебуває адміністратор, якщо гравець не згоден з покаранням в нього завжди є можливість звернутися до розділу скарг свого сервера. Такі обговорення можуть нашкодити роботі адміністрації, та контролю за сервером.
Наприклад: "викрити адміністрацію" під час контролі гравців та видачі покарання порушникам правил серверу. Також - це стосується і ігрових недопрацювань. У випадку, якщо ви знайшли якісь баги - зверніться у відповідний розділ.

Очікуйте розгляду скарги від ГА/ЗГА
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі