Розглянуто Серго Астер/NRP COP + перевищення службових повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Романець

На пенсії [01]
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
121
Реакції
77
Бали
31
Нікнейм гравця: Серго Астер 109860
Особистий нікнейм: Роман Романець 68973
Суть скарги: До цього я просто біжав за номерами, і як повісив повернувся, мені ця людина вже почала затримувати без попереджень та мене на силу відпустив Генерал, далі я знову пішов, бо маю право знаходитись на тій зоні там де можно поставити номера, подивитись дошку оголошень, сплатити штраф. Ця людина мене знову помітила, та хотіла щоб я з нею розібрався 1/1, спеціально убрала свідків, скувала без причини, побігла на дах, спригнула з криші з кайданками, не реагуючи на зауваження старших, і добила мене смертю. Це не є поліцейський, і думаю що така людина заслуговує на великі покарання.
Докази (скріншот/відео):
0:10 - зайшов на територію щоб піти подивитись на дошку оголошень, ціну на номер
0:18 - зразу побачивши мене співробітник, не знаючи мого ім'я та без субординації почала до мене звертатись
0:29 - почав убирати свідків, хоче розібратись зі мною 1 на 1
1:11 - закував в наручники без будь якої на це причини
1:47 - не зважаючи на те що, данна людина стільки порушила, вона взяла пішла у службовий вхід та веде в сторону даху...
1:51 - також на фрапсі чути, як його співробітники роблять зауваження на його порушення, на що він їх не слухає
1:54 - вивів на дах...
1:58 - пригає з криші та пгшить
2:02 - зніс мені хп, та продовжив далі фізичні сили
2:06 - починає мене добивати

Дата порушення: 05.10.2023, 21:00+-

Олександр Педан 💎

Генерал Державної служби Надзвичайних ситуацій💎
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
197
Реакції
262
Бали
108
Вітаю шановний гравець Роман Романець розглянувши Вашу скаргу стосовно працівника НПУ Дніпро Серго Астер:
По-перше працівник не являється бед копом дана поведінка жахлива отримає працівник за такі дії ЧС МВС фракції НПУ Дніпро на 15 днів!
По-друге побачив порушення , щодо NonRP дій - /jail 60 хвилин!
По-третє DM - /jail 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі