Розглянуто Серго Голд|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
  2. Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
  3. Суть скарги:
  4. Я подавав скаргу виключно для Валерії через особисту недовіру до адміністратора Серго Голда, зважаючи на його халатне ставлення до розгляду скарг інших гравців. Проте даний адміністратор усе ж таки розглянув мою скаргу, не розібравшись у ситуації.
    Прошу перерозглянути скаргу на гравця Дарину Бабусь.
    Навіть якщо ви не вважаєте за необхідне фіксувати порушення у вигляді оск через причину можливої провокації, то як мінімум слід було видати покарання за MG.

Крім того, адміністратор Дарина Бабусь, по суті, дала задню, адже спочатку в розгляді скарги написала:
    Будь ласка, надалі намагайтеся надавати повніші докази (наприклад, відео), щоб ми могли детально розібрати ситуацію. У разі повторного порушення або додаткових доказів це питання буде переглянуто.
    Цей коментар адміністратора я сприйняв як вказівку, що надалі необхідно надавати не лише скріншоти, а й відео, а також — що для цієї конкретної ситуації можна надати додаткові докази, і тоді скаргу буде перерозглянуто.
    Побачивши це, я звернувся до адміністратора в Discord, і вона не заперечувала, а навпаки — очікувала від мене додаткові докази для перерозгляду скарги.

🔹 Примітка:
    Перерозгляд скарги — це коли ти просиш адміністратора ще раз переглянути вже подану скаргу без створення нової теми, зазвичай у тій же темі або в приватних повідомленнях, після відмови чи закриття.
    Переподача скарги — це коли ти створюєш нову скаргу на того самого порушника, але вже з новими або повними доказами, яких не було в попередній скарзі.

З огляду на вищевикладене, прошу провести бесіду з адміністратором Дариною Бабусь щодо введення в оману гравців під час розгляду скарг та провести бесіду стосовно правильного порядку їх розгляду. Та все ж таки перерозглянути данну скаргу.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вище 2 посилання
  6. Дата походження: 29.06.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Скарга буде перерозглянута.
Хочу зазначити, що загально при подачі скарги, краще надавати відео порушення, так як ми не можемо цілком бути впевнені що ви не почали оскати також.

Загально, не можна образати гравців навіть у відповідь, саме тому скарга буде перерозглянута

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі