Арсен Договіренко
Безработний
- Реєстрування
- 25 Чер 2024
- Дописи
- 122
- Реакції
- 120
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Серго Голд
- Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
- Суть скарги:
- Я подавав скаргу виключно для Валерії через особисту недовіру до адміністратора Серго Голда, зважаючи на його халатне ставлення до розгляду скарг інших гравців. Проте даний адміністратор усе ж таки розглянув мою скаргу, не розібравшись у ситуації.
Прошу перерозглянути скаргу на гравця Дарину Бабусь.
Навіть якщо ви не вважаєте за необхідне фіксувати порушення у вигляді оск через причину можливої провокації, то як мінімум слід було видати покарання за MG.
Крім того, адміністратор Дарина Бабусь, по суті, дала задню, адже спочатку в розгляді скарги написала:
Цей коментар адміністратора я сприйняв як вказівку, що надалі необхідно надавати не лише скріншоти, а й відео, а також — що для цієї конкретної ситуації можна надати додаткові докази, і тоді скаргу буде перерозглянуто.Будь ласка, надалі намагайтеся надавати повніші докази (наприклад, відео), щоб ми могли детально розібрати ситуацію. У разі повторного порушення або додаткових доказів це питання буде переглянуто.
Побачивши це, я звернувся до адміністратора в Discord, і вона не заперечувала, а навпаки — очікувала від мене додаткові докази для перерозгляду скарги.
🔹 Примітка:
Перерозгляд скарги — це коли ти просиш адміністратора ще раз переглянути вже подану скаргу без створення нової теми, зазвичай у тій же темі або в приватних повідомленнях, після відмови чи закриття.
Переподача скарги — це коли ти створюєш нову скаргу на того самого порушника, але вже з новими або повними доказами, яких не було в попередній скарзі.
З огляду на вищевикладене, прошу провести бесіду з адміністратором Дариною Бабусь щодо введення в оману гравців під час розгляду скарг та провести бесіду стосовно правильного порядку їх розгляду. Та все ж таки перерозглянути данну скаргу. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Вище 2 посилання
- Дата походження: 29.06.2025