Розглянуто Серго Голд Коля Середа тільки для Керівника! для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд-Коля Середа
  2. Особистий нікнейм: Назарій Мосін
  3. Суть скарги: Викликав адміна першим відповів Коля Середа а чомусь прилетів Серго Голд задав питання по поводу авто відповідь я не зрозумів так як я питав одне мені відповіли трохи не по тій темі. По друге в мене стояли номера на авто 1488 які я купив за донат, Адмін Серго Голд їх забрав в мене і ще сказав думай головою а не сракою коли ставиш такі номера. Хотілось би получити карбованці за ці номера, так як я потратив на них реальні кошти
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 27.08.2025

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,528
Реакції
964
Бали
253
Вітаю!
Надаю думку стосовно вашої скарги, щодо номерів 1488 - 6.52. "Образливі номера" - Забороняється встановлювати та створювати номерні знаки з образливим або пригнічувальним характером. | Конфіскація номерного знаку

Значення слова 1488 - 1488 - це кодове гасло неонацистів та прихильників переважання "білої раси". Воно складається з двох частин: "14" означає "чотирнадцять слів" (Fourteen Words) - расистський девіз, а "88" є закодованим привітанням "Heil Hitler!", де "H" є восьмою літерою латинської абетки.

Це поєднання широко використовується в ультраправих, неонацистських колах, і тому вважається образливим, дискримінаційним та пригнічувальним.

Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
8
Вітаю!
Надаю думку стосовно вашої скарги, щодо номерів 1488 - 6.52. "Образливі номера" - Забороняється встановлювати та створювати номерні знаки з образливим або пригнічувальним характером. | Конфіскація номерного знаку

Значення слова 1488 - 1488 - це кодове гасло неонацистів та прихильників переважання "білої раси". Воно складається з двох частин: "14" означає "чотирнадцять слів" (Fourteen Words) - расистський девіз, а "88" є закодованим привітанням "Heil Hitler!", де "H" є восьмою літерою латинської абетки.

Це поєднання широко використовується в ультраправих, неонацистських колах, і тому вважається образливим, дискримінаційним та пригнічувальним.
Я знаю що таке 1488 , дякую не треба мені про це казати, але як мені відповів адмін не красиво по перше, по друге система дозволила і я потратив реальні кошти на них , і хочу повернути карбованці, хай зроблять в системі тоді заборону щоб неможна було зробити такі номера

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
358
Реакції
377
Бали
81
Вітаю!

Номери з комбінацією "1488" в Україні існують і фіксуються в реєстрах транспортних засобів, хоча їх використання може викликати небажані асоціації через походження числа в Німеччині та Австрії. Наприклад, у Києві існують номерні знаки типу КА1488 та АА1488, а у Львівській області — ВС1488.
Тоїсть в реалі можно спокойно кататися на таких номерах ...а в грі ні ? що за бред? Зайди в базу НАЦ.Поліції і подивися скільки машин зарег. з разних областей на цих номерах. Ви протіворечите самі собі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі