Марк Мосісса
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 13 Лют 2024
- Дописи
- 172
- Реакції
- 335
- Бали
- 108
- Вік
- 22
- Нікнейм адміністратора: Серго Голд
- Особистий нікнейм: Марк Мосісса
- Суть скарги:
- Адміністратор перевірив скаргу на мене та мого співробітника і схвалив її. Однак, переглянувши скаргу особисто, можу впевнено стверджувати, що затримання було виконано повністю згідно з RP-канонами та не порушувало реалії гри. Відео, надане в скарзі, не відображає повну картину: перед цим ці гравці вбили нашого співробітника, тому розгляд цієї скарги є необ’єктивним.
Ми перебували в засідці, стежили за порушниками й перевірили номерні знаки автомобіля, виявивши, що його власник перебуває у розшуку. Це вже було підставою для перевірки. Порушники, які раніше вбили нашого співробітника, спробували втекти, і ми відкрили вогонь по колесах. Коли автомобіль зупинився, один із порушників знову відкрив вогонь, а його спільниця вийшла з авто. Як співучасниця, вона теж була потенційно небезпечною. Ми відкрили вогонь по ній, а, помітивши, що вона не чинить опору, застосували тайзер і наділи кайдани, повідомивши про затримання для з’ясування обставин (протягом всього її затримання було повідомленно причину затримання не меньш ніж 10 разів) . Міранда була зачитана, я представився і діяв згідно з протоколом. Затримали її на підставі того, що вона перебувала в розшуку.
Порушниця також намагалася використати RP на свою користь, заявивши, що залишила паспорт у авто. Адміністратор Серго Голд, порушуючи правила, не запросив відеодоказів із нашого боку, схвалив скаргу з неповним відео подій і виніс абсолютно безпідставне покарання. У результаті мені було видано дві догани та знижено звання, а моєму співробітнику — одну догану й пониження. Це рішення завдало великого удару по моїй репутації, і я глибоко обурений такою несправедливістю та непрофесіоналізмом. Прошу накласти на адміністратора найсуворіше покарання за неприпустиму некомпетентність у перевірці скарг.
Надаю також докази перетягнення RP порушницею, та многоразові повідомлення затриманної що вона затриманна до виявлення підстав!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 08.11.2024 о 16:48
Останнє редагування: