Розглянуто Серго Голд|Перевищення службових повноважень. Некомпетентність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
172
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
  2. Особистий нікнейм: Марк Мосісса
  3. Суть скарги:
  4. Адміністратор перевірив скаргу на мене та мого співробітника і схвалив її. Однак, переглянувши скаргу особисто, можу впевнено стверджувати, що затримання було виконано повністю згідно з RP-канонами та не порушувало реалії гри. Відео, надане в скарзі, не відображає повну картину: перед цим ці гравці вбили нашого співробітника, тому розгляд цієї скарги є необ’єктивним.

Ми перебували в засідці, стежили за порушниками й перевірили номерні знаки автомобіля, виявивши, що його власник перебуває у розшуку. Це вже було підставою для перевірки. Порушники, які раніше вбили нашого співробітника, спробували втекти, і ми відкрили вогонь по колесах. Коли автомобіль зупинився, один із порушників знову відкрив вогонь, а його спільниця вийшла з авто. Як співучасниця, вона теж була потенційно небезпечною. Ми відкрили вогонь по ній, а, помітивши, що вона не чинить опору, застосували тайзер і наділи кайдани, повідомивши про затримання для з’ясування обставин (протягом всього її затримання було повідомленно причину затримання не меньш ніж 10 разів) . Міранда була зачитана, я представився і діяв згідно з протоколом. Затримали її на підставі того, що вона перебувала в розшуку.

Порушниця також намагалася використати RP на свою користь, заявивши, що залишила паспорт у авто. Адміністратор Серго Голд, порушуючи правила, не запросив відеодоказів із нашого боку, схвалив скаргу з неповним відео подій і виніс абсолютно безпідставне покарання. У результаті мені було видано дві догани та знижено звання, а моєму співробітнику — одну догану й пониження. Це рішення завдало великого удару по моїй репутації, і я глибоко обурений такою несправедливістю та непрофесіоналізмом. Прошу накласти на адміністратора найсуворіше покарання за неприпустиму некомпетентність у перевірці скарг.

Надаю також докази перетягнення RP порушницею, та многоразові повідомлення затриманної що вона затриманна до виявлення підстав!

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 08.11.2024 о 16:48

Останнє редагування:

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
172
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
P.S. Було відпрацьовано RP перевірки інформації через базу даних КПК за зовнішніми даними та відбитками пальців, оскільки порушниця так і не надала свій паспорт. Під час обшуку вона також не відпрацювала RP належним чином. Оскільки в скарзі було вказано, що вона може надати повний відеообсяг, я припускаю, що адміністратор його запросив і бачив. Якщо ж ні — я не бачу підстав для такого жорсткого покарання з його боку. Нехай надасть додаткові відеодокази, якщо він свірявся згідно з ними. Також на відеодоказі у скарзі с гідко якої він переглядав читко тучи "Нон рп" У IC чат від порушника, та багаторазові неадекватні висловлювання у мій бік, а згідно з правилами подачи скарг, скарга з наявностью неадеватних висловлювань автоматично відмоляється.
Не підлягає розгляду:
  • Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо);

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Перглянувши скаргу,побачила некоректність розгляду!

Скаргу буде перерозглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі