Розглянуто Серго Голд | Рибалка | Чіти | для ГА або старших.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Косяк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
173
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
  2. Особистий нікнейм: Богдан Климов
  3. Суть скарги: Стояв рибачив з подругою. Поруч був Серго Голд. Я почав рибалку і тута він заявляє що у мене чіти... Без усіляких перевірок та доказів просто забанив. Я можу пройти перевірку на чіти якщо це потрібно. Прошу надати докази моєї гри з чітами можна зв'язатись зі мною у тг: @Vasi_lyiv
    Та і сенсу мені немає грати з чітами на основі. Немаю бажання втрачати своє майно
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ГоГлядіти
  5. Дата походження: 05.04.2025

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
313
Реакції
921
Бали
153
Бодя тиж лошара яка скамить людей я думаю що треба щоб він був забанен + чорний список проєкту щоб така *********************************** не могла грати більше і скамить людец
напомнить сколько ты всего нарушил. ты нормальный на него гнать?

Богдан Косяк

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
173
Реакції
81
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
  2. Особистий нікнейм: Богдан Климов
  3. Суть скарги: Стояв рибачив з подругою. Поруч був Серго Голд. Я почав рибалку і тута він заявляє що у мене чіти... Без усіляких перевірок та доказів просто забанив. Я можу пройти перевірку на чіти якщо це потрібно. Прошу надати докази моєї гри з чітами можна зв'язатись зі мною у тг: @Vasi_lyiv
    Та і сенсу мені немає грати з чітами на основі. Немаю бажання втрачати своє майно
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ГоГлядіти
  5. Дата походження: 05.04.2025
UPD: Пройшов перевірку. Серго Голд ніяких претензій не сказав. Зробив все що просили, Серго сказав очікувати вердикт ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі