Розглянуто Серго Фараонов / Перерозгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко [32612]
Суть скарги:
Вітаю. Прошу перерозглянути мою скаргу, оскільки адміністратор, який її розглядав, зробив це неуважно. Гравець, на якого я подавав скаргу, не отримав належного покарання, хоча було допущено порушення правил UKRAINE GTA, п.7.7, а саме:

7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня.

Також було порушено правила форуму, п.4.4, а саме:

4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.

Я написав скаргу на гравця за введення інших гравців в оману під час зльоту. Після написання моєї скарги цей гравець почав стверджувати, що нібито я намагаюсь ввести адміністрацію в оману, хоча це неправда. Я надав достатньо доказів, де чітко видно порушення з його боку. Гравець вимагав додаткових доказів — я їх також надав. На обох доказах відсутні будь-які вибачення з його боку, хоча у своїй скарзі він стверджував протилежне. Попри це, покарання йому не було видано.

Прошу перевірити повідомлення у скарзі, яку я подав, переглянути видалені повідомлення, видати гравцеві відповідні покарання у грі та на форумі, відповідно до вищевказаних пунктів правил.

Адміністратор, який розглядав скаргу, цього не зробив (або не захотів, або ж не помітив). Дякую.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга (Докази омани у видаленних повідомленнях цієї скарги) Докази №1, Додаткові докази (Докази які я надав в скарзі)
Дата походження: 02.10.2025

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,065
Реакції
847
Бали
253
Вітаю

Ви подали скаргу за те що гравець порушив правило 5.24 і даний гравець отримав покарання згідно правил і доказів яких ви надали
Гравець отримав покарання згідно правил Ukraine GTA

Як що у вас є чіткі докази іншого порушення правил від даного гравця, подайте скаргу у відповідний розділ та надайте усі докази даного порушення.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі