Назар Кубр
Шановний гравець
- Реєстрування
- 12 Січ 2023
- Дописи
- 84
- Реакції
- 20
- Бали
- 18
- Нікнейм Адміністратора: Сергій Аддерли
- Особистий нікнейм: Назар Кубр
- Суть скарги:
Шановне кервіництво проекту "Ukraine GTA", добрий вечір!
Звертаюсь до Вас з питання блокування мого аккаунту на 14 днів від Адміністратора Сергія Аддерли без вагомої на те причини.
04.11.2023 о 00:30 був заблокований Адміністратором Сергієм Аддерлі на 6000 днів по причині "до вияснення".
Через декілька хвилин мене розблокували, а потім Сергій Аддерлі знову заблокував на 14 днів по причині "скарга на форумі".
В обід, приблизно о 14:00, ситуація повторилась, що мене розблокували, а пан Сергій Аддерли заблокував на 14 днів по тій самій причині.
В мене є здогадки, що пана Адміністратора дуже цікавить бізнес (Магазин Одягу), який він не може в мене купити ігровим способом і навмисно хоче, щоб він злетів державі і потім викупити його.
Також звертаю Вашу увагу на те, що я неодноразово відмовляв шановному Адміністратору в купівлі його бізнесів, що могло викликати в ньому приховану образу і він використовує свої права Адмінісратора в особистих цілях.
Чому мені видають блокування, а потім знімають і так повторюється 3 рази?
Докази використання прав Адміністратора Сергієм Аддерли в особистих цілях:
Доказ 1
Доказ 2
Доказ 3
Доказ 4
Прошу шановне Керівництво дати оцінку діям Адміністратора Сергія Аддерли та зняти з мене блокування аккаунту.
Заздалегідь вдячний за Ваше неупереджене рішення!
- Докази (скріншот/відео): прикріпив
- Дата порушення: 04.11.2023
Останнє редагування: