Розглянуто Сергій Аддерли/Скарга на форум/Для Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Кубр

Шановний гравець
Реєстрування
12 Січ 2023
Дописи
84
Реакції
20
Бали
18
  1. Нікнейм Адміністратора: Сергій Аддерли
  2. Особистий нікнейм: Назар Кубр
  3. Суть скарги:

Шановне кервіництво проекту "Ukraine GTA", добрий вечір!

Звертаюсь до Вас з питання блокування мого аккаунту на 14 днів від Адміністратора Сергія Аддерли без вагомої на те причини.

04.11.2023 о 00:30 був заблокований Адміністратором Сергієм Аддерлі на 6000 днів по причині "до вияснення".

image1.png

Через декілька хвилин мене розблокували, а потім Сергій Аддерлі знову заблокував на 14 днів по причині "скарга на форумі".

image2.png

В обід, приблизно о 14:00, ситуація повторилась, що мене розблокували, а пан Сергій Аддерли заблокував на 14 днів по тій самій причині.

image3.png

В мене є здогадки, що пана Адміністратора дуже цікавить бізнес (Магазин Одягу), який він не може в мене купити ігровим способом і навмисно хоче, щоб він злетів державі і потім викупити його.

Без імені1.png

Без імені2.png

Також звертаю Вашу увагу на те, що я неодноразово відмовляв шановному Адміністратору в купівлі його бізнесів, що могло викликати в ньому приховану образу і він використовує свої права Адмінісратора в особистих цілях.

Без імені3.png

Чому мені видають блокування, а потім знімають і так повторюється 3 рази?

Докази використання прав Адміністратора Сергієм Аддерли в особистих цілях:
    Доказ 1
    Доказ 2
    Доказ 3
    Доказ 4

Прошу шановне Керівництво дати оцінку діям Адміністратора Сергія Аддерли та зняти з мене блокування аккаунту.

Заздалегідь вдячний за Ваше неупереджене рішення!

4. Докази (скріншот/відео): прикріпив
  5. Дата порушення: 04.11.2023

Останнє редагування:

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
Останнє редагування:
Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
21
Реакції
10
Бали
3
Бан з нього зняли томущо там не було прямих порушень правил сервера! ігрову валюту він не продавав за реальні гроші! а він просто хотів купити пакет спеціальних пропозицій на івенті хелоувіну! там є кнопка подарувати! значить правилами це не заборонено !!!
1699207416468.png

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, З вас буде знято блокування, Заступник виніс вердикт та видав інше покарання вам, Заступника Головного Адміністратора буде покарано, за неправильну видачу покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі