🖤Накамуро Сато🖤
Активний
- Реєстрування
- 14 Бер 2023
- Дописи
- 93
- Реакції
- 21
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Сергій Аддерлі або також співпраця з Арнольд Шварц
- Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
- Суть скарги: Дивіться на докази, стосовно Вілли ОКО сьогодні було звернення що чітами та багом акаунту вілллу забрав Арнольд Шварц, після цего звернення яке Максим Петрушка, та коли я наступний раз прийшов то вже побачив шо ВІЛЛА є власністю Сергія Аддерлі який просто не можливим образом не може бути власником ВІЛЛ\КОТЕДЖІВ а також БІЗАКІВ дивіться на докази та прошу у Савочкіна або у Безсонова переглянути всі логи стосовно того шо ВІЛЛУ ніхто не продавав\ вона не злітала \ та власник в жоден спосіб не знаходися вдома тим сам не мав доступу до пк та до гри!!! Прошу віднестись до ситуації дуже жорстоко так як ви маєте розуміти що ВІЛЛА ОККО не дешева та коштує 250кк + Навіть той самий Адерлі її продав моєму другові Вейну Руні (Вові Сантосу, Вові Малюку) він змінював нік ...... Самі посудіть логічно, вчора зранку Вілла у ВОВИ увечері у якогось Арнольда який ні в який спосіб не був пов'язаний з Віллою, а тепер вона Власність адміністатора\\\\ Якшо ви зрозуміли мою думку та то що адмін приватизував її не законним образом прошу вказати в вердикті подальші дії !!!! Прошу перевірити всі логи та все шо може доказати мої слова, ось я прикріпив багато файлів які доказують шо він власник, а я був там підселений!!!! ЗНОВУ Ж КАЖУ ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ВСІ ЛОГИ ПО ПРОДАЖУ АБО ПЕРЕКАЗІ, я не знаю як ви там подивитесь, але було б добре розглянути цю ситуацію. ///Дякую за увагу\\\
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 30.01.2024