Відмовлено Сергій Бандеров//Не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Ернандес

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
184
Реакції
200
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Бандеров
  2. Особистий нікнейм: Маттео Ернандес
  3. Суть скарги: Вважаю покарання повністю необґрунтованим

Ситуація:
    Мене оформляли співробітники поліції. В цей момент на місце під’їхав мій товариш по клану, з яким у нас сталий IC-зв’язок. Він почав стріляти по поліції — його вбили. Я, як його союзник, негайно відкрив вогонь у відповідь. Це пряма RP-реакція персонажа на смерть близького члена клану, а не “Free Damage”, як було зазначено в покаранні, так ще і на максимальний термін.

Позиція:
    • Реакція мого персонажа обґрунтована внутрішньоігровим контекстом.
    • Це була емоційна відповідь на вбивство союзника, а не рандомна стрілянина.
    • Якщо вважати такі дії “FD”, тоді будь-яка RP-реакція на смерть союзника — це порушення? Це абсурд.
    • Дія відбулася миттєво після ліквідації мого товариша, ігнорувати це як IC-мотивацію — означає знецінювати рольову гру.

Висновок:
    Вважаю покарання помилковим. Прошу або скасувати, або аргументовано пояснити, чому RP-реакція на вбивство члена клану класифікується як FD. Якщо RP не визнається в таких ситуаціях — гра втрачає сенс.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 29.04.2025

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Як Ви і вказали, першим вогонь по співробітниках поліції відкрив саме Ваш союзник, підійшовши зі сторони та розпочавши стрільбу, що створило пряму загрозу життю службовців. Відповідно до правил, поліція мала повне право відкрити вогонь у відповідь. Ви, не перебуваючи під загрозою або в ситуації безпідставної стрілянини від поліції до Вас, або Вашого союзника на той момент, самостійно відкрив вогонь, підтримавши стрілянину у бік поліції без причини, до речі, ще до загибелі свого товариша. RP-реакція, як Ви вказали, не дорівнює автоматичному праву на стрілянину, в даному випадку коли вона спрямована на державні структури без подальшого обґрунтування або планування.

Покарання видане відповідно до правил. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі